Vier jaar getrouwd!

trouwen

9 mei 2014 was de dag waarop we trouwden. Vier jaar geleden alweer… Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan, en daarom blik ik vandaag op mijn blog ook weer eventjes terug.

Onze trouwdag

trouwdag

Overdag hielden we onze bruiloft heel klein. Alleen onze familie was erbij. Om 14.00 uur trouwden we in het gemeentehuis, en daarna was het tijd voor de foto’s.

trouwfoto's

Op 9 mei 2014 heeft het veel geregend, maar gelukkig was het even droog toen we foto’s gingen maken. Daardoor konden we toch foto’s maken op de buitenlocatie waar we graag naartoe wilden. Even later begon het toch te regenen, en toen zijn we op een overdekte locatie foto’s gaan maken.

Een mini Nomi in mijn buik

zwanger trouwen

Degenen die mij al langer volgen weten het wel; toen we trouwen was ik zwanger van Nomi. Maar het was nog vrij pril en daarom wilden we het nog niet vertellen. We dachten dat ik ongeveer 8 weken zwanger was, maar tijdens de echo bleek dat ik op onze trouwdag al 12 weken zwanger was. Maar goed, dat moest ik dus proberen te verbergen. Natuurlijk dronk ik geen alcohol en dat viel sommige mensen al wel op. ’s Middags tijdens het borrelen zei ik dat ik niet dronk omdat ik anders ’s avonds moe zou zijn. ’s Avonds heb ik regelmatig met een glas wijn in mijn hand gestaan, en vervolgens ‘vergat’ ik die weer mee te nemen. Later heb ik mijn wijnglas meegenomen naar de wc, de wijn weggegooid en water in mijn glas gedaan. Daarmee had ik mezelf heel erg kunnen verraden, maar gelukkig heeft niemand het gezien!

Het feest

trouwfeest

Het was een ontzettend gezellige avond. ’s Avonds waren er zo’n 80 mensen. We hadden afgesproken om geen openingsdans te doen (want we kunnen helemaal niet dansen!) maar uiteindelijk stonden Bart en ik toch als eerste op de dansvloer.

trouwlocatie

En vandaag is dit allemaal alweer vier jaar geleden. Daar drinken we vanavond een wijntje op (want nu mag het wel haha)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.