Bundel je foto’s met de Bundle app

bundle 1

Advertorial – Je kent het vast wel; je hebt ontzettend veel foto’s op je telefoon en op het kaartje van je camera staan, maar wat doe je er eigenlijk mee? Een aantal sla je op op je computer, een aantal zet je op social media.. Maar met heel veel foto’s doe je eigenlijk helemaal niks. Maar ook die foto’s wil je natuurlijk niet kwijtraken.

bundle 2

Sinds december bestaat de gratis app Bundle, waarmee je al je foto’s kunt ‘bundelen’ via je telefoon of je computer. Je kunt verschillende albums maken en op deze manier bewaar je je foto’s op een hele handige manier. Persoonlijk vind ik het heel handig dat er naast de app ook een ‘gewone’ site is, waardoor je heel makkelijk de foto’s vanaf je computer in je albums kunt zetten.

Je kunt dus albums maken voor jezelf, maar je kunt ze ook delen met anderen. Ideaal bijvoorbeeld om alle vakantiesfoto’s bij elkaar te krijgen. Je deelt gewoon het album met familie of vrienden en zij kunnen hun foto’s ook in het album zetten.

Wat ook heel leuk (en uniek) is aan deze app, is dat je met je smartphone een fotoboek kunt bestellen. Een bundle book kost € 9,95 en daarvoor krijg je een boek van 14 x 21 cm met een zachte kaft en 48 pagina’s. Als je op werkdagen je fotoboek voor 12.00 uur besteld, gaat hij dezelfde dag nog op de post.

En om het nóg leuker te maken: Bundle geeft 100.000 gratis fotoboeken weg! Je betaalt alleen de verzendkosten (deze zijn € 3,95) dus je kunt heel goedkoop een fotoboekje bestellen.

bundle 3

Ik bestelde zelf 3 boekjes (en ik liet éindelijk onze trouwfoto’s afdrukken) en wat is dat makkelijk zeg! Ik stelde de boekjes samen terwijl ik heerlijk op de bank lag en binnen no time was ik klaar.

bundle 4

De boekjes zijn heel erg leuk gevonden en deze app is echt een aanrader. Ik heb nog nooit op zo’n makkelijke manier een fotoboekje besteld en daarnaast is het natuurlijk heel handig om je foto’s in een app op te kunnen slaan.

Bundle is zowel beschikbaar voor iPhone als voor Android.

Kende jij deze app al?

Dit artikel is gesponsord.

5 gedachten over “Bundel je foto’s met de Bundle app

  1. Sanne schreef:

    Een heel leuk idee! Ik was super blij met zo’n app! Helaas lukt het mij niet om de gekozen foto’s te uploaden voor het foto boekje:-(!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.