CATRICE PRIME AND FINE PORE REFINING ANTI-SHINE BASE

Catrice komt deze lente met een aantal nieuwe producten en een daarvan is deze ‘prime and fine pore refining anti-shine base’. Het is een matterende, olie vrije primer die ervoor moet zorgen dat je foundation lang mooi blijft. Ideaal voor mijn vette huid, want ik ga erg snel glimmen.

Ook maakt het je poriën minder zichtbaar, waardoor je een meer egale look krijgt. Een ander pluspunt is, dat er geen parabenen, olie en parfum inzit. 
Ik heb een heel klein druppeltje aangebracht op mijn hand, omdat ik niet goed weet hoeveel ik ervan nodig heb. 
De primer is heel makkelijk te verdelen en dit kleine druppeltje is al genoeg voor mijn hele hand. Je ziet dat het meteen in mijn poriën gaat zitten. 
De primer laat geen witte waas achter en mijn huid ziet er echt egaler uit. Je ziet mijn poriën minder goed, dus ik ben erg tevreden over het resultaat. Daarnaast ziet het er erg mat uit, waar ik heel blij mee ben. 
Hier draag ik de primer met foundation er overheen. Ik heb de foto ongeveer een uur nadat ik mijn make-up had gedaan, gemaakt. Je ziet een klein beetje glans, maar niet veel. Ik ben dus erg tevreden over deze primer!
Je kunt deze primer onder andere kopen bij Kruidvat voor € 4,59. 

19 gedachten over “CATRICE PRIME AND FINE PORE REFINING ANTI-SHINE BASE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.