Chesterfield tas als luiertas

chesterfield-2

Toen ik nog zwanger was van Lenn ging ik op zoek naar een nieuwe luiertas, want ik wilde er graag eentje waar ik spullen voor twee kinderen in kwijt zou kunnen. Ik speurde het internet af, maar ik kon weinig leuks vinden. Totdat ik op een tas van Chesterfield stuitte. Het is eigenlijk helemaal geen luiertas, maar hij is hartstikke ruim en hij heeft verschillende vakken. En daardoor is hij heel erg geschikt voor babyspulletjes.

chesterfield-1

Ik zag de tas op Marington.nl. Hij valt onder de categorie schoudertassen, hij is van leer en er zit een laptopvak in. Dat vak gebruik ik trouwens voor de luiers. Verder heeft hij twee voorvakken voor kleinere spulletjes (daar stop ik Lenn zijn speentje vaak in) en ook binnenin zit nog een apart vakje.

chesterfield-3

De tas is 41 cm breed, 28 cm hoog en 17 cm diep. Wat mij betreft is het een perfecte grootte voor een luiertas. En naast het feit dat hij praktisch is, vind ik hem ook heel mooi. Ik ging voor de kleur antraciet, maar hij is er ook in de kleuren bruin, licht grijs, cognac en taupe.

chesterfield-luiertas

En sinds Lenn is geboren functioneert deze tas dus als luiertas. Er zitten vooral spullen in voor Lenn (want tja, voor een baby heb je nou eenmaal veel spullen nodig) maar ook Nomi’s spullen en mijn eigen spullen passen erbij. Ik ben er dus heel blij mee!

Deze tas is onder andere te koop via Marington.nl en hij kost € 119,95.

Welke tas heb jij voor je babyspullen?

Deze tas heb ik gekregen. Meer hierover vind je in mijn disclaimer.

6 gedachten over “Chesterfield tas als luiertas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.