DAGBOEKJE #111; INTERVIEW, OPPASSEN EN ORANGE IS THE NEW BLACK

Het is weer maandag, dus heb ik weer een nieuw dagboekje voor jullie. Vorige week begon ontzettend leuk met een interview, ook paste ik op mijn nichtje en na maanden wachten kon ik eindelijk het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black kijken.

Maandag had ik dus een interview. Ik kan er nog niet veel over zeggen, maar het is voor een heel leuk tijdschrift en als we erin staan, laat ik het jullie natuurlijk zien. Verder deden we niet zoveel, Guusje en Nomi zijn vriendjes aan het worden en ik keek de nieuwe aflevering van Devious Maids.

Dinsdag paste ik op mijn nichtje. Het was heel gezellig en het is echt super om te zien hoe leuk zij en Nomi op elkaar reageren. 

Woensdag was Nomi zeven maand en opeens kan ze geen broodkorstjes meer eten. Ze slikt de hele broodkorst in een keer door, vervolgens stikt ze bijna en kan ik die broodkorst weer uit haar keel halen (en dat gebeurde drie keer achter elkaar). Ze krijgt nu dus kleine stukjes brood, wat wel heel goed gaat.

Vrijdag kon ik eindelijk verder met Orange Is The New Black. Bart volgt het ook, dus ’s avonds keken we samen de eerste afleveringen. Dit weekend stuurde mijn vader me foto’s die hij vorige week maakte (hij maakte de foto bovenaan ook). Een keer wat anders dan mijn standaard telefoonfoto’s haha.
Gerelateerde artikelen:

7 gedachten over “DAGBOEKJE #111; INTERVIEW, OPPASSEN EN ORANGE IS THE NEW BLACK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.