Dagboekje #185; twee keer naar het cb en Sinterklaas

1

Je denkt misschien; waarom komt dit dagboekje op dinsdag online? Ik heb besloten om mijn dagboekjes voortaan op dinsdag online te zetten in plaats van op maandag, omdat ik op zondagavond vaak nauwelijks tijd heb om mijn dagboekjes in elkaar te zetten. Vorige week stonden er twee afspraken bij het consultatiebureau gepland, zowel Nomi als Lenn mochten weer komen. Maandag gingen we met zijn drietjes voor Lenn en hij kreeg weer twee prikken. Hij heeft er deze keer totaal geen last van gehad en hij was de hele dag vrolijk. Nomi had er meer last van Lenn, zij was nogal overstuur doordat Lenn moest huilen. ’s Middags gingen we even naar de speeltuin en Nomi vindt de schommel helemaal geweldig.

2

Lenn ging ook mee en hij zat lekker in de draagzak. Dinsdag was een rustig dagje. We wandelden even naar de supermarkt, en verder deden we weinig.

3

Woensdagmiddag ging Nomi naar haar oma en Lenn en ik hadden een middagje met zijn tweeën. Tijdens zijn middagslaapje schreef ik Sinterklaasgedichten, een keertje niet op het laatste moment dus 😉 Donderdag hadden we ook een rustig dagje en ik maakte deze foto van Guusje en Lenn, die totaal geen interesse hadden in elkaar.

4

Vrijdag ging ik samen met Nomi naar het consultatiebureau terwijl mijn moeder even op Lenn paste. De controle stelde eigenlijk niks voor en na een paar minuten was Nomi al goedgekeurd. ’s Middags wilde ze weer graag op schommel.

5

Toen Bart ’s avonds een cursus van zijn werk had kwam Guusje opeens bij mij liggen, terwijl ze dat anders nooit doet (ze vindt mij niet zo leuk). Zaterdagochtend was Bart aan het werk en ik verveelde me een beetje, dus we gingen even een stukje wandelen. Lenn zat in de draagzak en volgens Nomi wilde de pop ook mee naar buiten.

6

Zaterdag vierden we Sinterklaas met mijn schoonfamilie en Nomi heeft zo ongeveer de hele tijd zitten eten (ik vraag me echt af waar ze het laat). We werden goed verwend, deze cadeautjes kregen we.

7

Zondag vierden we Sinterklaas bij mijn tante en ook daar zijn we allemaal flink verwend.

8

Nomi vond het heel interessant, al die cadeautjes. Lenn en Nomi kregen echt belachelijk veel en we hadden lootjes getrokken, dus iedereen kreeg een paar cadeautjes.

9

Nomi wilde natuurlijk meteen met haar cadeaus spelen en Lenn lag lekker op de grond met een rammelaar. Toen we thuis kwamen vielen Nomi en Lenn als een blok in slaap en Bart en ik keken nog even televisie.

Een gedachte over “Dagboekje #185; twee keer naar het cb en Sinterklaas

  1. Tineke schreef:

    Sinterklaas vieren met je kinderen is nog zoveel leuker. Jouw kinderen zijn zo schattig, wel heel aandoenlijk dat Nomi het zo erg vons dat Lenn prikjes kreeg.

    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.