DAGBOEKJE #113; CONSULTATIEBUREAU, HUIS KIJKEN EN SCHOOLFEEST

Vorige week was weer een leuke week, met onder andere een bezoekje aan het consultatiebureau, een bezichtiging van een huis en we vierden het ‘School- en Volksfeest’ hier in de stad. Ik maakte weer een aantal foto’s en ik heb dus weer een dagboekje voor jullie.

Maandag deden we echt heel weinig, we hadden een lekker binnen-dagje. Dinsdag gingen we naar het consultatiebureau en Nomi was erg goed gegroeid. Ze is nog wel iets lichter dan gemiddeld, maar ze zit weer een stuk dichterbij het gemiddelde.

 

Woensdag werkte ik en Nomi was bij mijn schoonmoeder. Daar vermaakte ze zich erg goed. Aan het einde van de middag haalde ik haar op en ’s avonds lag ze lekker bij mij op de bank.

 

Donderdag keek ik Pretty Little Liars en aan het einde van de middag gingen we weer een huis bezichtigen. We zijn er nog niet helemaal over uit wat we er precies van vinden, haha.

 

Vrijdag moest ik werken en daarna ging ik naar mijn ouders om Nomi op te halen. Ik bleef daar eten en het bord van mijn zusje brak opeens, terwijl die gewoon op tafel stond. Heel vreemd. ’s Nachts besloot Nomi niet te gaan slapen en ze lag de hele tijd te kletsen. Na ruim een uur viel ze weer in slaap en om half 6 was ze weer wakker. Kort nachtje dus.

 

Zaterdag ging ik met mijn zusje naar de stad, want dit weekend was hier het ‘School- en Volksfeest’. Ik was al heel lang niet meer uit geweest en het was erg leuk! Gisteren maakte ik geen foto’s, Nomi en ik hadden een pyjamadagje en we deden niet zoveel.
Gerelateerde artikelen:

9 gedachten over “DAGBOEKJE #113; CONSULTATIEBUREAU, HUIS KIJKEN EN SCHOOLFEEST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.