DAGBOEKJE #128; ZWOLLE, SHOPPEN EN VLOGGEN

1

Jullie hebben vast wel meegekregen dat ik afgelopen week ben begonnen met het maken van video’s. Ik wilde het al een hele tijd doen, maar doordat ik niet precies wist hoe het moest, stelde ik het telkens weer uit. Het is nu dus wel gelukt en ik vind het heel erg leuk om te doen. Verder ging ik naar Zwolle omdat mijn zusje jarig was geweest en zaterdag hebben we even gewinkeld.

2

Maandag vlogde ik dus voor het eerst en daar kreeg ik hele leuke reacties op. ’s Avonds keken we televisie met popcorn erbij.

3

Ik kreeg een heel leuk pakketje met onder andere een reep Bros met caramel. ’s Avonds deed ik weer heel gezond en at ik een pizza pollo.

4

Woensdag ging ik met mijn moeder en tante naar mijn zusje in Zwolle, want ze was jarig geweest. Nomi maakte een ’tekening’ en verder gaven we haar een sjaal.

5

’s Avonds had ik buikpijn en Nomi lag op een hele bijzondere manier te slapen.

6

Donderdag was Nomi ziek, ze had 39 graden koorts en ze greep telkens naar haar oortjes. Ik dacht dat ze oorontsteking had, maar dat bleek niet zo te zijn.

7

Donderdag maakte ik trouwens weer een vlog en er kwam een Q&A video online. Verder kwam de postbode deze leuke schoentjes brengen.

8

Vrijdag haalden Nomi en ik Bart op van zijn werk. Mijn vader stuurde me onder andere deze foto, die hij een tijdje geleden maakte.

9

Zaterdag gingen we even naar Hengelo en ik kocht wat dingetjes. Daarna gingen we naar mijn ouders. Zondag deden we eigenlijk niet zoveel.

4 gedachten over “DAGBOEKJE #128; ZWOLLE, SHOPPEN EN VLOGGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.