VLOG #3; SHOPLOG EN KLOOTSCHIETEN

Ik vind vloggen echt ontzettend leuk en afgelopen week heb ik drie keer gevlogd. Deze video is van zaterdag, toen we even gingen winkelen, op zoek naar een nieuwe auto en ’s middags gingen we naar mijn ouders. Daar gingen we klootschieten, borrelen, eten en ’s avonds deden we een spelletje.

Ik ben er nog steeds niet helemaal uit of ik vlogs nou ’s ochtends of ’s middags online moet zetten, maar goed. Daar ga ik nog even over nadenken. Oh en als je het niet leuk vindt om video’s te kijken; vanmiddag komt er een ander artikel online.

En ik zou het trouwens heel leuk vinden als jullie je zouden abonneren op mijn kanaal.

5 gedachten over “VLOG #3; SHOPLOG EN KLOOTSCHIETEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.