MIJN EERSTE VLOG

eerste vlog

Ik krijg steeds vaker de vraag waarom ik niet eens een video ga maken. Ik twijfelde er al een hele tijd over, maar ik had eigenlijk geen idee hoe dat moest. Ik wist bijvoorbeeld niet hoe ik een video moest bewerken, maar uiteindelijk besloot ik het maar gewoon te proberen. Ik vlogde een random dag, waarop we even naar de stad gingen, ik maakte babyhapjes en verder deden we niet zoveel bijzonders.

Willen jullie vaker vlogs zien? Of andere video’s? Als jullie ideeën hebben, hoor ik het graag 🙂

22 gedachten over “MIJN EERSTE VLOG

  1. Angela schreef:

    Ik vond het leuk om jullie nou eens real life te zien! Die gewone dagjes thuis mag ik altijd graag kijken. Hoe een ander dit doet.

    Gr Angela

  2. Marjolein schreef:

    Super leuk joh! Vond je het spannend? Zo kom je in elk geval niet over.
    Ik krijg ook regelmatig de vraag, waarom niet vloggen. Persoonlijk vind ik wel dat de filmpjes altijd wat aan de lange kant zijn. Weet niet of ik zo 10 minuten kan volpraten haha. Maar denk dat het een leuke toevoeging is aan je site om je echt beter te leren kennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.