DAGBOEKJE #131; BALLORIG EN BIRTHDAY PREPPINGS

1

Vorige week hebben we een aantal leuke dingen gedaan. Het was heerlijk weer, dus Nomi en ik waren regelmatig buiten. Verder gingen we even naar Ikea, we zijn bij Ballorig geweest en we kochten alvast wat spulletjes voor Nomi’s verjaardag.

2

Maandag was het echt lekker weer en Nomi en ik wandelden even naar de stad.

3

Nomi zat te dansen op liedjes van Justin Bieber (het maakt trouwens niet uit welk lied ik op zet, ze vindt het allemaal leuk) en ook de televisie vond ze heel interessant.

4

Ik had het idee dat er tandjes aankwamen en dat bleek later ook te kloppen. Alleen in de draagzak was ze vrolijk. Ik kreeg een heel leuk pakketje binnen, met cadeautjes voor Nomi. En dezelfde dingen kunnen jullie over een tijdje winnen op mijn blog.

5

Ik maakte voor het eerst in tijden weer lasagnette en daarna deed ik even wat boodschapjes in een uitgestorven Albert Heijn.

6

Ook gingen we even naar mijn moeder, Nomi en ik hadden matchende outfits aan. Natuurlijk keek ik ook even naar The O.C.

7

Alles wat geen speelgoed is, is voor Nomi heel erg interessant. Ook dit papiertje. ’s Avonds gingen we even naar Ikea waar we bijna niks kochten.

8

Ik vind het zo schattig om te zien hoe Nomi aan het spelen is! Ze kan zich best goed zelf vermaken. En sinds ze kruipt, ben ik geen seconde meer alleen. Zelfs als ik naar de wc ga, komt Nomi me gezelschap houden haha.

9

Vrijdag gingen we naar Ballorig, waar Nomi met Mika speelde.

10

Zaterdag gingen we even naar Rijssen om slingers te halen voor Nomi’s verjaardag. Ook kocht ik twee shirtjes en een legging bij Hema. En dit blikje cola cherry kon ik ook niet laten liggen, dat is zo lekker!

3 gedachten over “DAGBOEKJE #131; BALLORIG EN BIRTHDAY PREPPINGS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.