NOMI’S OUTFITS #8

Nomi gaat richting maatje 80 en dat vind ik helemaal niet erg, want daardoor kan ik haar weer allemaal nieuwe kleertjes aandoen. In maat 74 had ik al niet meer zoveel keuze, omdat dat nog veel zomerkleertjes waren. En om nou kleren te kopen waar ze over een paar weken uit is gegroeid, leek me niet handig. Op de foto hierboven heeft ze een trui aan van Lief! Lifestyle, een broekje van Primark en sokjes van Ter Stal.

Dit shirtje is van Name It en er staat ‘a little glitter never hurts’. De legging en de sokjes zijn van Hema.

Dit setje is van Dirkje en ik vind hem zo schattig! Hij is onder andere te koop via Kiddieswereld.nl. De sokjes die Nomi aanheeft zijn van Primark.

Hier was ze te druk met spelen met enveloppen (want alles was geen speelgoed is, is heel interessant) om op te foto te gaan. Dus dan maar zo. Haar shirtje is een tweedehandsje van H&M, haar legging is van Hema en de sokjes zijn van Ter Stal.

Soms laat ik ’s ochtends haar pyjama nog even aan, als we gewoon thuis zijn. Deze pyjama is van Primark en de sokken zijn van Ter Stal.

Vorige week was het zulk lekker weer dat een jas helemaal niet nodig was. Nomi had een shirtje aan van Primark (met de tekst ‘I love my mummy’, uitgezocht door Bart), haar spijkerblouse en broekje zijn van Hema en haar sokjes zijn van Ter Stal.

Vrijdag waren we bij Ballorig en maakte ik wat foto’s met mijn telefoon, vandaar dat de kwaliteit niet om over naar huis te schrijven is. Nomi’s truitje en broekje zijn van Primark en haar sokken zijn van Ter Stal.

Dit artikel bevat kledingstukken die door een bedrijf of webshop zijn opgestuurd.

3 gedachten over “NOMI’S OUTFITS #8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.