DAGBOEKJE #134; VERKOUDEN EN ZWEMMEN

1

Vorige week deed ik heel weinig. Sinds de week ervoor was Nomi al verkouden en net nu het met haar wat beter ging, werd ik zelf hartstikke verkouden. Aan het einde van de week voelde ik me een stuk beter en zondag besloten we te gaan zwemmen.

2

Nomi kreeg van blogvriendinnetje Sanja dit leuke setje. Als Nomi in bed lag, keek ik The O.C. op de bank. Vooral aan het begin van de week was ik niet helemaal lekker.

3

Nomi was druk met het speelgoed dat ze voor haar verjaardag kreeg en we speelden samen met Duplo. Verder deden we maandag, dinsdag en woensdag erg weinig en daarom maakte ik geen foto’s. Donderdagmiddag kwam mijn moeder even thee drinken.

4

Vrijdag maakte ik wat hapjes voor Nomi en zij was ondertussen een boekje aan het kijken. Verkeerd om, maar ach. Zaterdag gingen we met zijn drietjes even op zoek naar Sinterklaascadeautjes.

5

Zondag wilden we iets leuks gaan doen met zijn drieën en we besloten te gaan zwemmen.

6

Nomi vond het eerst heel eng en ze zat helemaal aan me vast geplakt, maar het ging steeds beter en uiteindelijk vond ze het heel leuk.

Hoe was jouw week?

9 gedachten over “DAGBOEKJE #134; VERKOUDEN EN ZWEMMEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.