WINNEN: BRATZ HELLO MY NAME IS JADE

bratz2

Ik weet dat jullie winacties erg leuk vinden en zo vlak voor Sinterklaas is het natuurlijk nog leuker om iets te winnen voor je kind. Daarom heb ik weer een winactie voor jullie. Deze keer kun je een Bratz pop winnen, namelijk de ‘Hello My Name Is Jade’.

bratz3

Toen Bratz voor het eerst naar Nederland kwam, was ik zelf net te oud om er nog mee te spelen. Anders had ik ze zeker erg leuk gevonden. Maar over een tijdje zijn deze poppen voor Nomi natuurlijk wel erg leuk.

bratz1

En ik mag er dus eentje weggeven. Ik weet zeker dat ik hier iemand heel blij mee kan maken, en misschien is het wel een leuk Sinterklaascadeautje.

Wil jij kans maken op deze pop? Laat dan een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en voor wie je deze pop zou willen winnen. Ook zou ik het leuk vinden als je de Facebookpagina van MadebyMalou.nl liket. En vergeet niet om een geldig e-mail adres in te vullen, zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen.

Je kunt meedoen tot en met zondag 29 november.

Oh, en doe je al mee aan mijn winactie waarbij je hele leuke slofjes kunt winnen?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking en Bratz zijn onder andere te koop via Bol.com.

48 gedachten over “WINNEN: BRATZ HELLO MY NAME IS JADE

 1. Alicia Hofman-Voshol schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter! Perfect kerstcadeautje!
  Ik zelf zat net op de twijfel leeftijd of het nog wel “stoer”genoeg was om met Bratz te spelen maar bij vriendinnetjes uren plezier gehad van deze poppen. Leuk dat ze hun comeback maken!

 2. Samantha schreef:

  Ik zou graag mee willen doen voor mijn zusje. Ik speelde vroeger ook altijd met bratz haha,dus het is ook een stukje jeugdherinnering meteen

 3. Linda Raaijmakers schreef:

  Ik doe graag mee voor onze dochter Eva en haar tweeling Lucas die dol zijn op poppen. ๐Ÿ˜€ Ze zijn jarig op 5 december dus ik maak graag kans ๐Ÿ˜€

  groetjes Linda

 4. Dominique schreef:

  Heel graag voor mijn stiefdochtertje Jade! Zou leuk zijn als ze een pop heeft met haar naam! En dan heb ik gelijk een leuk sinterklaas kadotjes voor haar. Ik heb al een kadotjes en das toevallig de koffieshop voor Bratz alleen zonder pop erbij. Dus dit zou mijn kadotjes voor haar compleet maken! Echt gaaf! Mijn eigen dochtertje Is nog te jong dus dan voor haar half zus jade van 3,5

 5. inge van den berg schreef:

  een heel mooi Sinterklaascadeau voor mijn kleindochter. Ze zal ongetwijfeld heel blij zijn met Elif, Bratz pop โ€˜Hello My Name Is Jadeโ€™. Ik maak graag een kans. En facebookvolger. Fijne avond.

 6. Tamara TS schreef:

  Wat een ontzettend leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn 2 buurmeisjes, zodat die met Sint ook een extraatje van mij kunnen krijgen. Ik was al volger op FB.

 7. Ester Schouten schreef:

  Deze zou ik graag voor mijn dochter willen winnen. Ze is gek om haar knuffelbeestjes te verzorgen en wil binnen kort een pop voor haar aanschaffen. Dus deze zal heel goed uitkomen ?

 8. Annelies Pietens schreef:

  wat een leuke winactie.. ik doe mee voor mijn dochter.. als je haar briefje had gelezen wat ze vandaag in haar schoen had gestopt voor sinterklaas. Een pop ๐Ÿ™‚ dus je zou haar er erg blij mee maken ๐Ÿ˜€

 9. A.J.Hompe schreef:

  like it = yes , share it = yes ……………..win it = ????…………doe graag mee voor mijn kleindochters uit Lelystad………..
  suc6 allen en fijne feestdagen vast

  Anton Hompe
  Almere

 10. Susan schreef:

  Mijn dochter is helemaal gek op Bratz. Ze zou het geweldig vinden om een mooie Bratz pop met pakjesavond te krijgen. Wat een leuke verrassing zou dat zijn ! ๐Ÿ™‚

 11. Jolijn schreef:

  Wat een geweldige kans die laat ik niet aan me voorbij gaan ? ik ga het toch proberen ik heb geliked en natuurlijk gedeeld.
  Het zou toch geweldig zijn om te winnen ik ga iedereen uitnodigen om mee te doen en jullie pagina een like te geven. Onwijs gaaf ik ga hier enorm voor duimen ? het zou je maar overkomen ik zou er zo enorm blij mee zijn ? net voor de feestdagen is dit natuurlijk echt een knaller โค ik hoop het zo spannend ik ga jullie pagina in de gaten houden spannend mischien mag ik wel de gelukkige zijn duim duim duim ?

 12. Desire Meijer schreef:

  Inmiddels zijn de koude en donkere avonden echt aangebroken.
  In huis heb ik al weer gezellig de warme kachel aangestoken.

  De goedheiligman is ook weer in het land met al zijn Pieten.
  Hiermee is er weer een periode aangebroken, waar ik als moeder zo enorm van kan genieten.

  De gezonde spanning bij de kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest.
  Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest.

  Niet alleen mijn kinderen, maar ik zelf ben dol op deze Sinterklaastijd.
  Vandaar dat ik door deze leuke Sinterklaasactie van Madebymalou.nl zo enorm werd verblijd.

  Met deze mooie Bratz pop zou mijn dochtertje Evi zich zeker niet vervelen.
  Ik denk dat zij hier eindeloos lang mee zal spelen.

  Daarom hoop ik dat de Madebymalou.nlSint niet stilletjes ons huisje voorbij zal rijden.
  Maar mijn dochtertje met deze geweldige Bratz pop zal verblijden.

 13. christa lindhout schreef:

  Ik zou hem graag willen winnen voor de dochter van een vriendin van mij. Ik stuur ze een leuk kerstpakket toe en dit zou wel een superverrassing zijn.

 14. Lizette schreef:

  Ook met deze winactie doe ik graag mee, voor een van mijn oppaskindjes waar Sinterklaas en de Kerstman nooit thuis komen. Ik zou ze ontzettend blij maken hiermee. ๐Ÿ™‚

 15. bosbrandt schreef:

  Op de valreep… Ik doe heel graag mee! Voor mijn jongste dochter van 2 die een echt poppenmoedertje is! Ik volg je op facebook ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.