Dagboekje #135; lekker thuis en winkelen

1

Vorige week deden we niet bijzonder veel. Het weer was nou niet echt om over naar huis te schrijven, dus Nomi en ik waren vooral binnen. En daar vermaakten we ons prima hoor. Verder kreeg ik een paar leuke pakketjes, zaterdag gingen we winkelen in Apeldoorn en zondag gingen we naar mijn ouders.

3

Ik vond dat het nu wel tijd was om een zak pepernoten te halen, en inmiddels is die zak bijna leeg. Oeps. Nomi maakte kennis met Babytv en dat vindt ze heel leuk!

2

We liepen zo nu en dan even naar de supermarkt, maar ik vond het behoorlijk koud. Ik kreeg  dit horloge en met de code ‘MadebyMalou’ krijg je 15% korting als je een horloge besteld via Danielwellington.com.

4

Ik keek de nieuwe aflevering van Pretty Little Liars (die ik trouwens een beetje tegen vond vallen) en ik kreeg dit heerlijke pakketje va Kneipp, met 9 verschillende soorten thee.

5

Nomi ging iets vaker in bad dan normaal, omdat ze graag zelf wil eten en dat resulteert natuurlijk in een grote smeerboel. Maar het is wel heel leuk om te zien. Ook had ik even weer een baby’tje, Nomi had een speen uit de luiertas gehaald en toen kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om hem af te pakken.

6

Zaterdag gingen we naar Apeldoorn en voor Nomi kocht ik onder andere deze twee shirtjes. Ja, er komt een shoplog 😉   Ook ontving ik twee zonnebrillen, van de webshop Cheapasszonnebrillen.nl. Het is er nu natuurlijk niet helemaal weer voor, maar in de auto heb ik bijvoorbeeld regelmatig een zonnebril op.

7

Zondag waren we bij mijn ouders en daar speelden we ‘boerenbridge’. Voor wie het niet kent; het is echt een heel leuk (en makkelijk) spel. Oh en ik won haha.

8

Nomi en ik deelden een Winner Taco als toetje en dat vond ze natuurlijk hel erg lekker.

7 gedachten over “Dagboekje #135; lekker thuis en winkelen

  1. Judith schreef:

    Ziet eruit als een leuke week! Ik ben momenteel ook helemaal fan van kruidnoten, maar gelukkig mag het nu zo in de buurt van vijf december. Het horloge ziet er trouwens echt heel gaaf uit en dat terwijl ik niet zo van horloges houd, haha maar deze is heel mooi! Fijne week gewenst.

  2. Wendy schreef:

    Hmm, lekker snoepen hoor Nomi! 🙂 Ik ben zelf niet zo van de kruidnoten. Mijn vriend wel. Die vond de chocolade kruidnoten van het eigen merk van de Dirk het lekkerste. Maar nou hebben ze die al een paar weken niet meer. Hij balen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.