Nomi’s verjaardagscadeautjes

16

Het is al ruim twee weken geleden dat we Nomi’s verjaardag vierden en ik had me voorgenomen om jullie te laten zien wat ze heeft gekregen, maar telkens kwam het er niet van. Maar hier is het artikel toch nog. Misschien komen jullie zo nog op ideeën qua Sinterklaas-, kerst- of verjaardagscadeautjes.

13

Deze telefoon is echt een groot succes. Het is voor jullie vast wel herkenbaar dat kinderen mobiele telefoons erg interessant vinden. Oké, Nomi grijpt nog steeds regelmatig naar die van mij, maar deze vindt ze ook heel leuk.

12

Ook kreeg ze een driewieler. Hij zit nog in de doos, maar we gaan hem binnenkort maar eens uitproberen. Hij is officieel vanaf twee jaar, maar ik denk dat ze er aankomende lente en zomer al wel goed op kan zitten.

9

Boekjes zijn altijd leuk. Als kraamcadeautje kreeg Nomi deel 1 van Jip en Janneke, en nu heeft ze ook deel 2.

8

Ook dit boekje vindt Nomi heel erg leuk. Hij heeft dikke bladzijdes en daardoor kan ze er zelf goed in bladeren. En daar kan ze zich heel goed mee vermaken.

7

Houten blokken stonden op Nomi’s verlanglijstje en ook dit is weer een heel geslaagd cadeautje.

6

Dit loopfietsje vind ik ook echt ontzettend schattig. Het is alleen een beetje jammer dat Nomi niet op wil zitten (ze vindt het eng, volgens mij) maar dat komt vast nog wel.

5

Ook dit poppenwagentje vind ik heel erg leuk. Nomi vindt hem heel interessant, maar ze loopt er nog niet achter. Wel vond ze het laatst heel leuk om er zelf in te zitten terwijl Bart haar door de kamer duwde.

10

Cadeaukaarten zijn ook altijd goed, en met het knuffeltje is al heel veel geknuffeld. We bewaren de cadeaukaart nog even, want in deze tijd krijgt Nomi al zoveel cadeautjes, maar over een tijdje gaan we er samen iets voor uitzoeken.

4

Deze ‘rol en dol kat‘ vindt ze ook erg leuk. Ik moet zeggen dat de liedjes me inmiddels m’n neus uit komen, dus ik vind het niet zo erg dat Nomi hem inmiddels ook wel eens gewoon laat staan.

3

Deze blokken vindt ze vooral heel leuk om uit elkaar te halen, echt bouwen doet ze nog niet. Maar ze kan zich er wel een hele tijd mee vermaken.

1

Hetzelfde geldt voor deze toren van Woezel & Pip. De blokken rollen de hele kamer door, maar ze vindt het geweldig.

2

Ook Duplo valt heel goed in de smaak. En ik vind het zelf trouwens ook erg leuk 😉

15

Dit zijn de cadeautjes die Nomi van ons kreeg. Het loopkarretje hoort zeker bij haar favoriete speelgoed, maar niet om mee te lopen. Ze gaat er regelmatig voor zitten en dan speelt ze ermee, maar erachter lopen vindt ze nog eng.

14

Dit skippy varkentje vind ik zo leuk. Bij Ballorig vond Nomi dit soort dieren heel leuk, maar thuis wil ze er niet op zitten. Wel krijgt het varken regelmatig een aai 😉

11

En omdat Nomi toe was aan een nieuwe slaapzak, mocht ze er zelf eentje uitkiezen. Natuurlijk ging ze voor een slaapzak met felle kleurtjes. Deze is trouwens van Ter Stal.

Dit artikel bevat affiliatie linkjes. Als jij via deze linkjes iets koopt, kost het jou niks extra’s, maar levert het mij een klein bedrag op.

20 gedachten over “Nomi’s verjaardagscadeautjes

 1. Wilma schreef:

  Wat leuk zeg om te zien wat Nomi kreeg, ik vind het erg leuk om je blog te volgen. Nomi is namelijk maar een maandje ouder dan Yarah. Direct wat ideetjes voor Yarah´s verjaardag! Wij gaan ook een driewieler geven en duplo, Nomi is lekker verwend zeg 🙂

 2. Marije schreef:

  Wow wat een hoop cadeautjes! Heel leuk! Onze dochter wordt deze maand ook 1 jaar. Ze krijgt van ons een popje met een poppenwagen. Het loopwagentje van woezel en pip heeft Lynn trouwens ook.

 3. Charlotte schreef:

  Wat een leuke dingetjes allemaal! Vind jij het ook zo lastig omdat ze zo dichtbij Sinterklaas jarig is? Mijn zoon is op 2 december jarig en ieder jaar is dat weer puzzelen 😉

 4. Channah schreef:

  Leuke cadeau’s heeft ze gekregen! Ik heb Tara ook net zo’n loopkar gegeven en ze is er helemaal dol op, ook blokken zijn hier een groot succes. En ik wil ook al een tijdje een nep telefoon voor haar kopen, want die van mij ben ik ook steeds kwijt haha!

 5. Patricia schreef:

  Hey wat een leuke kadootjes voor nomi. .. Ik zie verschillende die onze dochter ook voor haar verjaardag heeft gehad of iets vergelijkbaars… maar dat telefoontje lijkt ons ook wel erg handig… Wat voor merk was dat/ waar te koop? Want mijn telefoon is ook niet echt vreilig meer ? Groetjes Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.