Dagboekje #141; nieuwe huis voorbereiden en wokken

1

Daar is hij weer; mijn wekelijkse dagboekje. Afgelopen week begon rustig, zoals de meeste weken. Doordat het weekend vaak best druk is voor Nomi, doen we het op maandag vaak rustig aan. Tijdens Nomi’s middagslaapje begon ik aan een nieuwe serie; Nashville. En Nomi wil éindelijk haar banaan in stukjes eten in plaats van geprakt. Laatst haalde ze de stukjes nog uit haar mond en gooide ze het op de grond, maar nu zit ze lekker zelf te eten.

2

Ook besloot ik deze week dat er een Angelsounds moest komen, om naar het hartje van mijn buikbaby te kunnen luisteren. Ik wilde even weten of ik het eerste trimester echt goed door was gekomen en gelukkig vond ik vrij snel het hartje. En ik maakte een buikfoto, als ik zo doorgroei wordt het volgens mij een flinke buik!

3

Nomi speelt de laatste tijd overal ‘Kiekeboe’ mee. En tekenen vindt ze ook heel leuk.

4

Zaterdag zette ik een winactie online en we gingen op zoek naar wat dingetjes voor ons nieuwe huis. Deze vloer is mijn favoriet.

5

Ook shopte ik zaterdag even en gisteren maakte ik foto’s voor een shoplogje. Bart en Nomi waren toen samen met Duplo aan het spelen.

6

Gisteravond gingen we wokken met mijn ouders, mijn tante en mijn zusje en wat is dat leuk met een dreumes! Nomi eet van alles, en ze vond heel veel lekker. Kroepoek was favoriet en ook ijs met slagroom ging er heel goed in. Zelf heb ik trouwens ook heel lekker gegeten.

Hoe was jouw week?

9 gedachten over “Dagboekje #141; nieuwe huis voorbereiden en wokken

  • Malou schreef:

   Ja, ze heeft best veel verschillende dingen gehad. Kroepoek vond ze heel lekker, maar verder ook stokbrood, bami, foe yong hai, kip, loempia, et cetera. Oh en als toetje ijs met slagroom en een mini muffin. Ze heeft echt veel gegeten haha.
   Ik voel me best goed ja 🙂 En ik wil zeker weten of het een jongetje of een meisje is 🙂

 1. Nathalie schreef:

  Mooie vloer!
  Wat heerlijk dat Nomi zo lekker van alles mee eet en het vol kan houden!

  Mijn week, druk! Werken (jaarafsluiting), afspraken en best veel in het huishouden gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.