Win een Baby Annabell pop

baby annabell

De winacties die ik eind december online zette zijn inmiddels allemaal afgelopen. Maar niet getreurd als je niet hebt gewonnen, want ik heb weer een nieuwe winactie voor jullie. Je kunt namelijk deze Baby Annabell pop winnen! Hartstikke leuk voor alle poppenmoeders en -vaders (in spé).

baby annabell1

Baby Annabell heeft een zacht lijfje (daardoor kan je kindje heerlijk met deze pop knuffelen) en ze kan huilen met echte tranen, geeuwen, giechelen en ze heeft verschillende gezichtsuitdrukkingen. Ze houdt ervan om geknuffeld te worden en ze vindt het ook heel fijn als je een liedje voor haar zingt. Bij deze pop krijg je een ketting, een slabbetje, een speentje en een flesje.

Deze pop is 46 cm groot, net een echte baby dus! We kregen er zelf ook eentje voor Nomi en omdat ze in november en december al zoveel cadeautjes heeft gekregen (waarvan sommige dingen zelfs nog in de doos zitten) bewaar ik deze nog even. Ik wil een 10 dagen pakket voor Nomi gaan maken voor als haar broertje of zusje is geboren en ik denk dat deze pop daar ook ingaat. En ik weet zeker dat ze hem heel leuk gaat vinden!

En één van jullie kan er dus ook eentje winnen. Om kans te maken like je mijn Facebookpagina en like je dit bericht, en voor extra kans mag je mij ook volgen via Bloglovin’TwitterInstagram en YouTube. Delen wordt ook erg gewaardeerd.

Je kunt meedoen tot en met zondag 24 januari 2016. Deze pop is onder andere te koop via Bol.com en kost € 59,95.

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

69 gedachten over “Win een Baby Annabell pop

 1. Wilma schreef:

  Super leuk zo´n mooie pop, die wil ik wel winnen voor mijn lieve Yarah! Dus ik doe graag mee 🙂 Ik volg je al, maar ga even kijken of dat al overal is 😉

 2. Rowan van de wetering schreef:

  Heel erg leuk voor mij dochtertje van 1.5.
  Ze is gek op poppen knuffelen op haar manier eten en drinken geven zo schattig.
  Deze mooie annabel zal ze super leuk vinden.

  Liefs Rowan

 3. Kim heddema schreef:

  Wat een leuk begin van het nieuwe jaar. Ik doe heel graag mee voor m’n dochtertje isa van 3 jaar die voor de 3e keer nieuwe buisjes krijgt. Deze pop zou een geweldig cadeau zijn voor als ze bijkomt van de narcose❤️

 4. Sofie schreef:

  oooh wat super leuk! Dochter loopt hier nu contstant met haar pop rond. Ze zal super blij zijn met deze pop want die kan huilen en lachen en dat ze kan knuffelen !

  Super actie trouwens !

 5. Marian Zw. schreef:

  Ik doe mee voor mn 6 jarige poppenmoeder! Lijkt me echt super zo’n pop met echte emoties! Ik denk dat deze pop zelfs mee naar school moet!

 6. Lucie schreef:

  Annabell zou een lief vriendinnetje zijn voor Maudje, mijn nichtje van ruim 1,5! En dan kan ze als mama met haar kleine broer bezig is zelf ook aan het “zorgen”, wel zo rustig voor mama, want Annabell vindt ’t vast niet zo erg om héél hard geknuffeld te worden of ondersteboven meegezeuld te worden!

 7. Marian schreef:

  Voor mijn allerliefste nichtje! Ze is bijna jarig en krijgt er binnenkort twee broertjes of zusjes bij, het zou leuk zijn als zij dan haar eigen baby heeft om voor te zorgen.

 8. Fleur schreef:

  Weer zo’n leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn kleine meid, de liefste poppenmoeder die ik ken! Baby Annabel zal een goed thuis krijgen hier met veel liefde

 9. Claire Elisabeth schreef:

  Geweldig 🙂 de eerste pop van mijn dochtertje was ook een baby annabel, toenw as ze nog maar net geboren en nu is ze alweer bijna jarig. 20 Januari wordt ze alweer 4 jaar!!! Wat gaat het toch hard!!!
  Het spelen met haar popjes wordt eigenlijk alleen maar leuker, zeker sinds haar kleine zusje geboren is, is ze mij echt aan het na doen maar dan met haar popjes.
  Een baby Annabel die zoveel kan past dan ook helemaal bij mijn dochtertjes fantasie!!!
  Lijkt me heel erg leuk om haar hiermee te mogen verrassen!!!!!

 10. Manon schreef:

  Zoonlief wil wel alvast oefenen voor zijn toekomstige papadagen?! Als zuslief naar school is wordt pop liefdevol verzorgd…maar een eigen pop zou natuurlijk te gek zijn!

 11. Mama van Pip, Daniëlle schreef:

  Oh, echt een super leuke winactie.
  Super mooie pop. Vóór dat ik kinderen had snapte ik nooit waarom sommige poppen een zacht lijfje hebben.. ,,dat lijkt toch niet realistisch!?’ Maar nu ik een dochter die gèk is poppen, snap ik waarom! Dat speelt zóveel makkelijker! ? Lekker licht, goed aan- en uit te kleden en ze ‘smijt’ hem zo in het poppenbedje.
  Pip heeft er nu één van de action maar die gaat niet meer zolang mee. Deze winnen zou dus geweldig zijn ?

 12. Nathalie Hellmig schreef:

  WAUWIE!! Dit is echt superleuk !!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Ohhhh ik wil dochterlief echt heel heel héél graag verrassen met deze superleuke en TE schattige pop Annabel! WAUW! Ze wil heeeeeeeeeeel graag mama worden hihih.. nouja.. poppenmama.. ze is 12 febr. jarig.. hopelijk mag ik haar onwijs verrassen zodat ze eindelijk lekker kan moederen over haar eigen Annabel 😀 SPANNEND! Ze gaat 'r echt helemaal leuk vinden, weet ik zeker!ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd..
  ☑️ geliked
  ☑️ openbaar gedeeld…
  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ? 

 13. Denise schreef:

  Super leuk voor mijn meisje van 13 maanden !
  Super gek op poppen ! ( haar babys) knuffelt het liefst de hele dag .. Doe heel graag mee

 14. Marguerita schreef:

  Wat een leukerd! Wegens een poppenovervloed doe ik niet mee met de winactie, maar toen bij ons nummer 2 geboren werd vond de oudste van toen 15 maanden het ook heerlijk om alles na te doen met haar pop. Zo schattig!

 15. Janine schreef:

  Hey Malou! Wat een schitterende winactie! Ik was vroeger als kind helemaal gek op Baby pop. Ik liep er altijd trots mee rond zo te zien in ons fotoalbum. Heerlijk om dat terug te zien! En sommige cadeau’s blijven je bij als je jong bent en daar was onder andere de baby pop een ding wat
  altijd bij bleef.

  Mijn zus heeft 3 kinderen. een jongetje van 7, Meisje van 6 jaar, en meisje van 1 jaar ! Ik doe graag mee voor de twee meiden 😀 Als tante wil ik hun verassen met een leuke Baby Annabel pop . Ik ben zelf nog maar een jonge tante van deze 3 kinderen. Ik heb daardoor ook niet alle geld om zo mooie dure cadeau te kopen. Ik hoop dat ik ze op deze manier de twee meiden in het zonnetje kan zetten. Het zijn mijn twee lieverdjes!

  Ik like je Facebookpagina en dit artikel geliked en
  reactie en openbaar gedeeld op mijn Facebook (Janine Wooshy)
  Ik volg je op Bloglovin en saved dit artikel.
  Ik volg je op Twitter ( @OMGitsWOOSHY ) https://twitter.com/OMGitsWOOSHY/status/686264046551695363
  Ik volg je op Instagram (@OMGitsWOOSHY)
  Geabonneerd op jou Youtube kanaal (Janine Wooshy)

  lieefs,

  Janine

 16. Linda Raaijmakers schreef:

  Heel graag voor onze tweeling Lucas & Eva en heb daarvoor het volgende gedaan 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind via bloglovin)

  groetjes Linda

 17. melissa schreef:

  Wat een supergeweldige actie. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Elise die 9-2 5 jaar wordt. Ze is een echt poppenmoedertje en wil dan ook heel graag een nieuwe pop. Het liefst eentje met een zacht lijfje, want die met een hard lijfje ligt niet zo lekker in haar bedje zegt ze. Ik like en volg via alle kanalen m.u.v. twitter, dus wel via FB, BL, instagram en Youtube. Liefs melissa

 18. ilsiee prins schreef:

  Wat onwijs leuk! 😀 Fantastisch voor mijn lieve kleine meis.. We dachten het eerst van niet, maar uiteindelijk is ze toch een echte lieve poppenmoeder geworden! Doe daarom graag mee… Wat zal ze er goed voor zorgen! 😉 Alle verplichte stapjes doorlopen,
  Groetje ilsiee

 19. elisa schreef:

  Super leuk♥ doe graag mee. Omdat mijn lieve kleine schat van bijna 2 nu al echt een poppen moeder is. Ik waav graag deze kans★misschien heb ik dit keer geluk, en kan ik haar hier mee verblijden. Heel graag

  Bedankt voor deze kans

  Liefs

 20. Ilona K schreef:

  Toch maar meedoen met de actie. Ik had hem wel zien staan maar nadat ik net van je hoorde dat je voor deze pop wel kleertjes kunt kopen pas besloten mee te doen 🙂
  Volgend op de verschillende social media vormen deed ik al.

 21. jolein koolske schreef:

  Oh wat super leuk zeg !!! Ik doe dolgraag mee want hier is het hele dagen rellen om de babyborn van mijn jongste dochter. Die heeft ze vorige week voor haar verjaardag gekregen (ze werd alweer 2 jaar) en mijn oudste dochter (3,5jaar) is het er niet mee eens dat ze een baby heeft die in haar woorden ‘stom’ is want die kan een stuk minder als de babyborn hahahah. Het zou hier dus heel welkom zijn 🙂

 22. Alyt schreef:

  Dit is echt iets voor mijn drieharig dochtertje. Een echt poppenmeisje-mama. Alleen pakt ze nu elke keer de pop van haar grote zus. En dat levert discussies op. Dus wie weet voor haar nu een eigen pop!

 23. Oma Will schreef:

  Ik heb 4 kleindochters, waarvan de jongste nog geen baby annabell van mij heeft gekregen.
  Dat is traditie. Bij de tweede verjaardag gaat dat altijd gebeuren.
  Krijgt zij haar pop nu van mij?
  Malou, ik heb om privéredenen geen Facebook, maar volg je wel op Bloglovin.
  Is dat ook genoeg om mee te doen?

 24. Suus D schreef:

  Ik zou deze heel graag voor mijn kleine meisje willen winnen!
  Bij opa en oma heeft ze sinds kort een pop en dat vind ze geweldig!!
  Zou super zijn als ze er thuis ook eentje heeft om voor te zorgen ♡♡

  Ik volg via FB, Twitter en bloglovin

 25. maureen schreef:

  Wat een ontzettend goed idee, zo’n tien dagen pakket. Die ga ik meenemen voor mn nichtje die grote zus wordt. Onze dochter blijft helaas alleen, wij verwennen haar zoveel als we kunnen.
  Deze mooie pop zal ze fantastisch vinden. En heel fijn om op die manier haar een echt mooi kado te kunnen geven.

 26. Lisanne Boem schreef:

  Ik ben echt een poppenmoeder en doe dan ook graag mee 🙂
  Ik was zelf al als kind helemaal gek van poppen en dat is er goed in gebleven bij de volgende generatie 🙂 Alles met popjes is geweldig maar wat zou het leuk zijn als ze moedertje kon spelen en overal met de baby naartoe kon in een poppenwagen en daar heerlijk mee kan spelen.
  Geweldig lijkt mij dat daarom ga ik nu gauw op Facebook het bericht liken want dit zou echt super leuk zijn 🙂

 27. Suzanne schreef:

  Ja super leuke pop. Mijn beide dochters zijn echt poppen moeders. De jongste begint net met een klein popje maar dit zou helemaal super zijn allebei een mooie pop. Iedere dag word de pop geknuffeld en krijgt de pop de fles. De kinderstoel van de jongste word nu ook als stoel voor de pop gebruikt . Hoe leuk is het om de twee meiden met deze mooie annabell te zien spelen.
  Ik ga heel hard duimen om mijn dochter blij te kunnen maken met deze mooie pop.

 28. erica schreef:

  Wauw leuk! Ik heb twee boys (3,5 en net 2) en zijn evht zorgzame boys, we hebbe nu goedkoop popje die ze de fles geven enzo. Zo leuk en lief, dus zouden ze de baby Annabell helemaal geweldig vinden

 29. marjolein schreef:

  Wow ?

  Wat gaaf!!! Me dochter van 4 is al echt een moeder in spe,
  Alle knuffels vertroetelen en lekker in badje stoppen <3

  Alleen wil ze graag eens zusje hebben want dan kan ze de luiers verschonen en eten kan geven <3

  Dus deze baby zou haar helemaal.happy maken is weliswaar geenn echte baby, maar lijkt er wel heek veel op <3

  Zou dan ook graag eens kansje maken voor mijn kleine meid <3

  Fingers crossed???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.