Dagboekje #178; inpakken, verven en naar Drenthe

1

Ik ben een dagje later met mijn dagboekje, want van vrijdag tot en met gisteren waren we in Drenthe. Mijn moeder werd 60 en ze nodigde ons uit om een weekend weg te gaan. We zaten in een huisje in Hooghalen met zijn tienen en het was hartstikke gezellig, en daardoor ben ik er niet aan toegekomen om een dagboekje te maken. Vandaar dat hij vandaag online staat. De eerste foto die ik vorige week maakte, was van Nomi en Lenn in Nomi’s bed. Eerst wilde Nomi niet dat ik Lenn bij haar in bed legde, maar nu mocht het opeens. En hij mocht zelfs even knuffelen met haar lievelingsknuffel. Maandagmiddag wilde ik lopend boodschappen gaan doen en ik kwam erachter dat het hartstikke koud was. Lenn zijn winterjas was nog een beetje groot, maar gelukkig had ik nog een jasje van Nomi in maat 62.

2

Ik ging naar de Hema om bruistabletten te halen omdat ik keelpijn had (dit werkt bij mij echt het beste tegen keelpijn) en ik kwam thuis met iets meer dan dat, oeps! Nomi maakte een schilderijtje voor mijn moeders verjaardag en ze had de grootste lol.

3

Ik was echt toe aan een nieuwe winterjas en daarom ging ik even shoppen. Mijn oude winterjas miste een paar knopen, en gelukkig vond ik een nieuwe. Daarna viel Lenn na het drinken in slaap, dus toen moest ik nog maar een aflevering van Parenthood kijken 😉

4

Lenn had voor het eerst een setje aan in maat 68, wat gaat het snel! Nomi was een half jaar toen ze naar maat 68 gaat en Lenn is nog niet eens drie maand haha. Verder was ik zo ongeveer de hele week bezig met spullen inpakken (wat moet je veel meenemen voor een baby zeg!) en ik zette een winactie online.

5

Donderdag pakte Nomi haar spulletjes in haar poppenwagen en ze zei dat ze wegging. Ze zag er zo schattig uit dat ik het niet kon laten om wat foto’s van haar te maken.

6

En het weekend waren we dus in Drenthe. Ook Lenn vermaakte zich prima (dat kun je volgens mij wel zien). Daar ga ik jullie binnenkort nog wat foto’s van laten zien, want als ik die ook in dit dagboekje zet wordt het wel erg lang. Die houden jullie dus nog te goed 🙂

4 gedachten over “Dagboekje #178; inpakken, verven en naar Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.