Win een zilveren mama armband!

mama-armband-1

Ik heb vandaag een hele gave winactie voor jullie, je kunt namelijk een zilveren mama armband winnen. Deze armband heeft twee bedels waar je iets in kunt laten graveren. Ik koos voor de namen van mijn kindjes, maar dat hoeft natuurlijk niet perse. Je kunt bijvoorbeeld ook voor een naam en een geboortedatum kiezen.

Zilveren mama armband

mama-armband-2

De armband komt van Kayasieraden.nl, een webshop met heel veel mooie mama armbanden en andere sieraden. De armband die je kunt winnen vind je hier. Je kunt hem in verschillende maten bestellen, zodat hij sowieso goed past. De namen op de bedels worden met de hand gegraveerd. Het is dus niet machinaal kaasrecht, maar letterlijk handgeschreven.

mama-armband-3

De armband zat in een mooi zakje en je krijgt er een zilverpoetsdoekje bij, heel handig! Ik ben zelf hartstikke blij met de armband, ik vind hem heel erg mooi! Hij is van .925 zilver gemaakt en hij zal dus ook lang mooi blijven. Hij is subtiel en ik hou echt van dit soort persoonlijke sieraden.

mama-armband-4

Winnen!

En jullie kunnen dus zo’n mama armband winnen! Om kans te maken moet je het volgende doen;

 • Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je vertelt dat je meedoet, en wat je op de armband gegraveerd zou willen hebben.
 • Like MadebyMalou.nl op Facebook en like dit bericht.
 • Voor extra kans mag je mensen taggen onder het Facebookbericht.
 • En wil je nog meer kans maken? Volg mij dan op InstagramTwitter en/of Youtube.

Je kunt meedoen tot en met zondag 23 oktober, daarna neem ik contact op met de winnaar. Vergeet dus niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking. Meer hierover kun je lezen in mijn disclaimer.

65 gedachten over “Win een zilveren mama armband!

 1. Saskia schreef:

  Wat een leuke armband! jammer dat er moet worden geliked op facebook, want dit doe ik niet met winacties 🙂 Ik had hem graag voor een vriendinnetje van mij willen winnen. Succes aan alle deelnemers!

 2. Saskia schreef:

  Oh my wat een gave armband!! Onze tweede dochter Saar is vorige week geboren dus ik zou de namen van mijn mooie meiden laten graveren: Guusje en Saar. Een prachtig kado, gewoon voor mezelf, omdat ik na deze zwangerschap en bevalling in zo’n gemoedstoestand ben dat ik echt trots ben op mezelf!

 3. Lisette schreef:

  Wow wat geweldig!
  Ik zou graag de naam van Roxas laten graveren en op het tweede bedeltje of z’n tweede naam Castiel of z’n geboorte data..
  ❤️
  Geweldige winactie.. ik ga hard duimen ??

 4. Dominique Samantha schreef:

  Ohhhh maar heel graag! Wat een mooie armband. Ik heb al een prachtige ketting met de naam van mn zoontje. Maar over 4.5 ben ik uitgerekend van zijn lieve zusje, haar naam kan dus niet achterblijven. Ik doe dus heel graag mee met deze actie. Ik volg je al op instgram, facebook en in de facebook groep. Ik zal je bericht nog even liken en delen voor een extra kansje.

 5. Ilona schreef:

  Oh wauw wat een mooie armband!
  Hou van dat soort subtiele sieraden.

  Ik zou er; 23.01.2009 en 07.07.2015 in laten zetten. De datum dat we een relatie gekregen hebben en de geboorte datum van ons eerste zoontje.

 6. Jacqueline kooijman schreef:

  Oooh wat een super mooie armband! Ik zou als ik zou winnen de naam van mijn vriend (Niels) en de naam van onze kleine (devlin) in de armband gegraveerd hebben! Fingers crossed!!

 7. Inez schreef:

  Ja ik maak hier heel graag kans op!
  Ik heb je pagina en het bericht op facebook al geliked en een hoop mama’s getagd.
  Verder volg ik je al op alle andere social media kanalen.

 8. Manon schreef:

  Leuk!! Ik zou graag meedoen met deze actie. In het eerste harte zou ik de naam van mijn zoontje willen laten graveren ‘Luca’, de tweede zou ik nog even leeg laten in de hoop dat deze in de toekomst gevuld mag worden met de naam van een tweede kindje.

 9. Karin Schuitmaker schreef:

  Ik doe super graag mee. En op het ene hartje zou ik dan “Love” willen laten graveren en de andere de naam van mijn zoontje “Jente”. Het leek me ook leuk om het voor mijn moeder te doen voor december als cadeau maar dan moeten het 3 hartjes zijn ivm 3 namen (kan moeilijk 1 overslaan) mocht ik winnen en het mag ook met 3 hartjes dan hoor ik het graag.het is trouwens een super mooi armbandje zoiets zie je niet vaak <3♡<3♡

 10. Nathalie Op het Veld schreef:

  Ik draag mijn kinderen altijd in mijn ?…
  Mijn trots zichtbaar om mijn pols met een prachtige armband zou geweldig zijn!!
  Onze dochter heet Bente en zoon heet Vik.

 11. marina schreef:

  ik doe ook graag mee hoor want wauw wat is dit een super leuke winactie. Welke trotse moeder wil dat nou niet.
  De naam Jesse zal ik graag er op graveren en de 2e naam wordt volgend jaar geboren als alles goed gaat:)

 12. Ilona schreef:

  Superleuke actie! En een perfecte timing. Ik ben al een tijdje op zoek naar een betaalbare en simpele/subtiele armband. Ik wil deze namelijk aan mijn schoonmoeder geven die iets zoekt met de namen van haar kleinkinderen. Zij is 2 november jarig. Dus ik ga nu heel hard duimen

 13. Patricia schreef:

  Ik doe heel graag mee, ben zelf van de week ook weer moeder geworden van een mooi klein wondertje. Ik zou de Namen van mijn kindjes erin willen graveren… ben ook iemand van subtiele en niet opvallende sieraden… Helaas is mijn bedelarmband die ik ooit had kapot en kan niet meer gemaakt worden… Dit is dus een unieke kans om weer een mooie sieraad te mogen dragen met de hartjes als herinnering aan hun geboorte en wetende dat ik ze vooraltijd in mijn hart met me meedraag.

 14. Jamila schreef:

  Wat een mooie armbandje ik doe graag mee en ik zou de naam van mijn dochtertje en haar geboorte datum er in laten graveren: Zeineb 19-11-2014.
  Duimen maar en voor iedereen die mee doet succes?

 15. Eline schreef:

  Ik zou deze graag winnen ik ben voor het eerst mama geworden dit jaar. Ik zou er Vince en zijn geboortedatum 20/06/16 in laten graveren.

 16. Vanessa Lopez schreef:

  Zo’n suuuuupermooie armband! Nu ons gezinnetje compleet is, zou ik graag dit armbandje winnen met de namen van onze 2 meisjes (Janne&Noor ?).

 17. Lisanne schreef:

  Ik doe heel graag mee! Ik vind dit soort sieraden prachtig en zou er graag eentje met ‘Jippe’ hebben. Ik volg je op FB, Twitter, IG en YT en heb het bericht geliked!
  X

 18. Jessica schreef:

  Wat een gave armband! Ik wil deze heel graag winnen voor mijn moeder. Ze is er zo voor mij geweest de afgelopen weken.

  De namen die ik gegraveerd wil hebben zijn bedel 1: Jessica
  Bedel 2: Yvanka

 19. Suzan tolk schreef:

  Waaaauwwie

  Wat onwijs gaaf zeg prachtig met de namen van mn meiden ? nora en fenna ?
  Ik ben zo enthausiast dat ik mn duimen heel hard ga draaien ? ?

  Groetjes suzan ? ?

 20. Meeuwesen Sophie schreef:

  Na 6jaar en 7 ivf pogingen ben ik nu de trotse mama van een zoontje van bijna 2 jaar! Ik zou dit met veel trots dragen met zijn naam en geboortedatum in?

 21. Kimberley schreef:

  Wauw wat een prachtige armband!
  Ik zou graag de naam van onze zoon Robin willen laten graveren. Robin is nu 3,5 maand. De eerste 9 weken een slechte start gehad, Robin was een huilbaby. Nu hebben we een heel vrolijk kereltje die groeit als kool!

 22. Linda Raaijmakers schreef:

  Ik doe heel graag mee voor deze prachtige armband. Ik twijfel alleen nog of ik hem aan m’n zus geef of dat ik hem zelf ga houden hihi dus ik heb het gebruikelijke weer gedaan 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 23. Marian schreef:

  Leuke armband zeg! Ik zou er ook wel eentje willen met de namen van mijn kinderen erop. Alleen een probleempje, de tweede moet nog geboren worden… Begin november staat dat op de planning. We weten niet of het een jongen of meisje wordt, dus de naam is nog even een verrassing!

 24. Meta Grafe schreef:

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter met de namen van de kleindochters erop ze verdiend iets moois ze heb de handen vol met de meiden waarvan 1 in een rolstoel zit maar toch voor ze klaar blijf staan zoals het hoort

 25. Leonie Plugge schreef:

  Wat een super gave actie!! Ik doe graag mee!

  Graag zou ik de namen van onze 2-ling en in zetten Tim & Lars en mocht er nog plek zijn dan graag hun geboortedatum erbij 07-08-2013…

  Nu maar duimen dat ik mag winnen, iedereen veel succes ?

 26. Els Thierens schreef:

  Hallo ik volg jou al een tijdje. Jouw kleine man is namelijk niet veel later geboren als mijn kleine meid!! Ook met keizersnede. Vind het daarom allemaal interessant!! De armband is super! Graag had ik hier ook aan deelgenomen. Zou er dan ons meisje haar naam op laten zetten en op het ander een sterretje want vorig jaar een miskraam gehad en nog geen manier gevonden om dit ook een plaatsje te geven. Dit lijkt mij dus wel goed! Ben wel van België dus weet niet of dit een probleem is? Alvast heel warme groetjes! Je hebt een super mooi gezinnetje!! Xxx

 27. Anneliese de Waal schreef:

  Ik doe graag mee, erg mooie armband, ik zou de namen van de kinderen op de armband laten zetten, ziet er erg mooi uit !!.

  Groetjes Anneliese

 28. Roxanne schreef:

  Wauw, wat mooi! Ik zou gaan voor de naam van mijn zoontje ‘Gabri Noël’ en op het andere hartje zijn geboortedatum 21.08.2015. Wat een prachtige manier om hem altijd dicht bij me te dragen.

 29. Sabine schreef:

  Heeel mooi! Ik zou graag meedoen met de winactie wat ik op de bedel gegraveerd zou willen hebben is de naam van mijn zoontje Dyeaven op de tweede bedel zou ik zijn geboortedatum willen laten graveren.
  Leuke actie dit?

 30. Enya D'Hondt schreef:

  Ik doe zeker mee! Zo’n mooie armband.. amai! Het is liefde op het eerste gezicht! Ik ben 2 maanden geleden trotse mama geworden van een super mooie meid. Dus ik zou haar naam (Ezray) en haar geboortedatum (05/08/16) in de armband laten zetten. 🙂 Zou leuk zijn zo’n mooi cadeau te winnen 😉

 31. Mirjam kannegieter - schuur schreef:

  Wauw wat een leuke winactie. Je blogs zijn al heel leuk en heel herkenbare situaties. En als er dan ook nog eens een leuke winactie is maakt me dat helemaal blij. Ga zo door met de leuke blogs.

 32. Lisa van den Bor schreef:

  Wat een mooie armband!
  Ik doe mee voor mijn moeder, en wil dan mijn naam en mijn broertje en zusjes naam erin laten graveren. Ze zou hier heel erg blij mee zijn, en ik kan haar hier zeker mee verrassen! 🙂

 33. Jyyll schreef:

  Wauw wat enorm leuk! Ik zou de naam van mn zoontje, Jonathan en zijn geboortedatum 14 Feb 2016 er in laten zetten. De hartjes passen perfect bij z’n geboortedag valentijnsdag!

 34. Sherida schreef:

  Wauw ik zou de namen van m’n 2 wondertjes erin laten graveren;
  Duncan en Mikayla.

  Zijn met recht wondertjes te noemen na kinderwens van 13 jaar op natuurlijke manier 2 x zwanger binnen 2 jaar. En beiden prematuurtjes, maar zo ontzettend sterk❤❤

 35. Dionne van der Kooij schreef:

  Wauw ik doe heel graag mee! Maar dit keer niet voor mezelf.. onze oudste zoon viert zondag 23 oktober zijn 6e verjaardag en ik weet dat hij heel graag een sieraad wilt met de namen van zijn jongere broertje en zusje die een tweeling zijn. Het zou een heel mooi kado voor hem zijn wat voor hem heel speciaal zou zijn!

 36. Celina schreef:

  Wauw! Super mooie armband en een leuke winactie 🙂 ik zou op de ene bedel de naam van mijn zoontje willen laten graveren en op de andere bedel de naam van het kindje die we eind januari verwachten ♡

 37. Nadia A. schreef:

  Eenvoudig maar erg mooi! Natuurlijk zou ik de namen van mijn kids laten zetten. ? Dus, ik die graag mee. Ik volg je al op Facebook, Instagram en Twitter en op FB gedeeld/geliked/gereageerd.

 38. Esmee schreef:

  Super tof! Ik zou de namen van mijn zusje en mij laten graveren als cadeautje voor mijn moeder. Dat zou ze zo gaaf vinden! Ik doe graag mee. Ik volg je ook op Twitter en instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.