Dagboekje #205; lammetjesdag en spelletjesavond

Ietsje later dan anders, maar hier is mijn dagboekje! We begonnen de week bij de lammetjes, we gingen naar de woonboulevard, we gingen naar het consultatiebureau en we ontdekten een heel leuk spel.

Maandag was het tweede paasdag en het was bij een boerderij hier in de buurt lammetjesdag. Dat leek me vooral voor Nomi hartstikke leuk, dus daar gingen we naartoe. Nomi en Lenn keken beide hun ogen uit. Daarna was het tijd voor het middagslaapje en vervolgens gingen we even naar de woonboulevard.

Niet het beste idee op tweede paasdag, want het was knetterdruk. Bart en Nomi waren oneindig lang bij Bauhaus aan het kijken, en daarom ging ik met Lenn even naar de Prénatal. Net voor sluitingstijd kreeg Lenn honger, en omdat Bart en Nomi nergens te vinden waren, voedde ik Lenn maar even buiten.

Dinsdag gingen we naar het consultatiebureau, waar bleek dat Lenn geen gram was aangekomen. Wat we daaraan gaan doen weet ik nog niet helemaal. Nomi was behoorlijk onder de indruk van de moestuintjes, en daar ging ze telkens even kijken.

Lenn zat zo schattig voor zich uit te staren, en daar moest ik even een foto van maken. Woensdag ging Lenn voor het eerst op zijn knietjes liggen in de box, en meteen begon hij de box op te eten.

Donderdagochtend ging Nomi naar de peuterspeelzaal en daar kreeg ze een hele leuke traktatie; een bekertje met haar naam erop, met een plastic bloem en snoepjes en chipjes erin. Ze heeft het er nog steeds over haha!

Vrijdagochtend waren Nomi en Lenn allebei hartstikke chagrijnig, en ik besloot maar een stuk met ze te gaan lopen. Mijn kleine Grumpy at de stang van de kinderwagen op, en Nomi wilde op alle stoeprandjes lopen.

Aan het einde van de middag liepen we naar Barts werk en daarna gingen we eten. Nomi versierde haar aardappeltjes, en toen wilde ze het pas eten.

Zaterdag was Lenn 9 maanden, en ik maakte een ‘9 maanden in, 9 maanden uit’ foto. Bart en Nomi kochten via Marktplaats een step en Nomi was er meteen helemaal blij mee. Ze speelt op de peuterspeelzaal vaak met de step en ze had het er telkens over.

Voordat ze hun middagslaapje gingen doen, lazen we nog even een boekje (of nou ja, Lenn at een boekje op). ’s Middags gingen we even naar de stad, maar omdat Lenn de hele tijd aan het huilen was, zaten we al snel weer in de auto. Aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders, waar Lenn kennis maakte met slagroom.

’s Avonds hielden we spelletjesavond bij ons thuis en we speelden Machi Koro. Zondag deden we erg weinig. Lenn was weer jengelig en verkouden, en we waren het grootste deel van de dag gewoon thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.