Dagboekje #209; luchtweginfectie, zonnebank en hardlopen

Afgelopen week begon met een bezoekje aan de huisarts, want Lenn had een luchtweginfectie. Gelukkig is hij er inmiddels weer (zo goed als) vanaf. Verder waren we met het mooie weer veel buiten, ik ging voor het eerst naar de zonnebank en ik deed een poging tot hardlopen.

pretty little liars

Terwijl Nomi maandagochtend op de peuterspeelzaal was, lag Lenn en bed en ik keek Pretty Little Liars (onder het genot van heerlijke chocolaatjes). Omdat het hartstikke lekker weer was gingen we lopend naar de peuterspeelzaal om Nomi op te halen.

luchtweginfectie

’s Middags ging ik met Lenn naar de huisarts omdat hij benauwd was. In de wachtkamer was hij hartstikke vrolijk en hij zwaaide naar iedereen. Hij bleek een luchtweginfectie te hebben en daar kregen we een pufje voor.

speelgoed graafmachine

’s Avonds waren we nog even buiten. Nomi speelde met haar nieuwe graafmachine, waar ze helemaal blij mee is.

puky

Dinsdagochtend deden we boodschappen en Nomi ging op haar fietsje mee. Op de terugweg wilde ze niet meer fietsen en liep ik met dat ding te slepen.. ’s Middags gingen we naar mijn ouders, waar Nomi en Lenn lekker buiten speelden.

zwembadje

Woensdagochtend wilde ik een leuke foto maken van Nomi en Lenn, maar dat was niet zo’n succes. Daarna bracht ik Nomi naar mijn schoonmoeder, en daar stond het zwembadje klaar. Nomi heeft zo ongeveer de hele dag in het zwembadje gespeeld en toen ik haar aan het einde van de middag ophaalde wilde ze er nog steeds niet uit.

zonnebank

Donderdag was het weer helemaal omgeslagen en regende het. Overdag deden we niet zo veel, en ’s avonds ging ik onder de zonnebank.

action

Vrijdagochtend gingen we even de stad in, maar Lenn had er totaal geen zin in. We deden alleen boodschappen en daarna gingen we weer naar huis. Na het middagslaapje probeerden we het nog een keer en we gingen even naar de Action. Lenn was weer niet zo vrolijk, en toen we thuis waren bleek hij hartstikke moe te zijn.

kattenberg

Zaterdagmiddag waren we bij mijn ouders en we waren weer lekker buiten.

Zondagochtend gingen we zwemmen en daarna was Lenn zo moe dat hij in de auto in slaap viel (dat gebeurt echt bijna nooit). ’s Middags wandelden we naar de verjaardag van ons nichtje, die 5 jaar werd.

hardlopen

Na het eten ging Bart nog even met Nomi en Lenn fietsen. Daarna gingen ze naar bed, en toen besloot ik eens een poging te doen om te gaan hardlopen. Ik heb echt de conditie van een baksteen, maar die wil ik gaan verbeteren. Wish me luck haha!

Wat hebben jullie gedaan met het mooie weer?

2 gedachten over “Dagboekje #209; luchtweginfectie, zonnebank en hardlopen

  1. Sylvia schreef:

    Balen hoor dat Lenn een beetje kwakkelt met zijn gezondheid. Het is gelukkig zo’n vrolijk mannetje volgens mij is hij niet boos te krijgen. Knap hoor dat je ging hardlopen. Ik wil ook mijn conditie wat verbeteren maar dat doe ik door lange wandelingen te maken rennen lukt helaas nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.