Dagboekje #213; hittegolf, tandarts en schoolfeest

Vorige week was het hartstikke warm, en daarom zijn we veel buiten geweest. In onze tuin was het (in de schaduw) prima te doen, en Nomi en Lenn speelden lekker buiten. Ook de hangmat is erg geliefd, Nomi wilde er telkens in, en ook Lenn heeft er lekker in gelegen.

Maandag had ik het potje buiten gezet en Nomi had geen luier om. Ik was benieuwd hoe dat zou gaan, en het ging hartstikke goed. Ze ging telkens uit zichzelf op het potje, en misschien is ze er toch wel aan toe om zindelijk te worden. Lenn vond het potje ook heel interessant, en vervolgens viel hij mij aan haha!

’s Avonds las ik nog even verder in mijn boek, want tijdens mijn internetloze weekend was het lezen me heel goed bevallen. Vervolgens keken Bart en ik Orange Is The New Black, dat had ik stiekem wel gemist.

Dinsdagochtend gingen we lekker op tijd boodschappen doen, want toen was het nog niet zo warm. Verder waren we weer veel buiten. Bart had ’s ochtends het badje al klaargezet, en vooral Nomi vond dat heel leuk!

Lenn heeft er heel even ingezeten, maar hij probeerde er al snel uit te klimmen. Nomi had het badje dus voor zichzelf en dat vond ze helemaal niet erg.

Woensdag moest ik naar de tandarts. Ik dacht dat er een stuk kies was afgebroken, maar het bleek alleen een vulling te zijn. Ik kreeg een nieuwe, vervolgens deed de tandarts meteen een controle (want ik was al een hele tijd niet meer geweest, oeps!) en ik bleek geen gaatjes te hebben. ’s Middags gingen we naar mijn ouders om daar te zwemmen.

Donderdag bracht ik Nomi naar de peuterspeelzaal en daarna deed ik boodschappen met Lenn. Toen Nomi weer thuis was had ze nog geen tijd om te lunchen, want eerst moest haar pop een flesje drinken.

Bart kwam ’s middags eerder thuis en hij stelde voor om te gaan zwemmen. Nomi was natuurlijk helemaal blij, en Lenn vond het ook erg leuk in het zwembad.

Vrijdag ging ik met Nomi en Lenn naar de kermis, want dit weekend was hier het School- en Volksfeest. Nomi vond de draaimolen heel leuk, maar de autootjes bleken toch een beetje eng te zijn.

’s Avonds aten we boerenkool en dat gaf nogal een bende.. Lenn vond het zelf erg grappig trouwens. Later op de avond ging ik even met mijn zusje naar de feesttent.

Zaterdag deed ik erg weinig. Bart ging met Nomi naar de kinderoptocht, en ik bleef met Lenn thuis. Toen Bart en Nomi thuis waren moest ik van Nomi op de bank gaan liggen omdat ze doktertje wilde spelen, maar toen kwam Guusje bij me liggen. En natuurlijk sprong Nomi ook meteen bovenop me.

Zondag ging Bart met Nomi naar de grote optocht en Lenn en ik waren weer thuis. Lenn heeft er nog weinig aan, en het is precies tijdens zijn slaapje. Toen hij wakker was gingen we even naar buiten, op Nomi’s driewieler. Fietsen snapt hij nog niet, maar hij vindt het wel heel leuk. Toen Nomi en Lenn in bed lagen besloot ik weer eens een stukje te gaan lopen, en dat ga ik nu echt weer vaker doen.

2 gedachten over “Dagboekje #213; hittegolf, tandarts en schoolfeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.