Dagboekje #215; folders, kinderboerderij en camping

broer zus

Vorige week genoten we heel erg van het weer, we waren regelmatig lekker buiten. We hebben even gewinkeld, we brachten folders weg, we gingen naar de kinderboerderij, we hebben weer gezwommen en we waren het weekend op de camping.

ramones h&m

Maandag was Bart vrij, en hij wilde Nomi graag naar de peuterspeelzaal brengen. Helemaal goed, en daardoor kon ik het lekker rustig aandoen. ’s Middags hebben we even geshopt, en ik kocht dit setje voor Lenn.

folders

Dinsdag hebben we zo ongeveer de hele middag gelopen, om folders van Stichting Babyspullen rond te brengen. Daarna deden we boodschappen, en toen waren Nomi en Lenn er wel aan toe om even uit de kinderwagen te gaan. Ze aten stokjes en ze zaten even in het autootje bij de supermarkt.

kinderboerderij

Woensdag vroeg ik Nomi wat ze wilde doen, en ze wilde graag naar de kinderboerderij. Prima! Nomi en Lenn hebben er heel leuk gespeeld, en nu Lenn eindelijk heeft besloten dat zand toch niet zo lekker is, speelt hij ook heel leuk in de zandbak.

pasta

Donderdag ging ik met Nomi even zwemmen bij mijn ouders, en Lenn bleef bij mijn moeder. Nomi is echt gek op zwemmen, dus ze was helemaal in haar element. Toen we thuis kwamen kookte ik even iets makkelijks, maar iedereen vond het hartstikke lekker.

nomi

Vrijdagochtend werd ik wakker door een migraineaanval, wat niet bepaald fijn is als je voor 2 kinderen moet zorgen. Daarom deden we het rustig aan, en daardoor ging het gelukkig al snel weer beter. ’s Middags had ik nergens meer last van en toen hebben we lekker buiten, en daarna (want het begon opeens heel hard te regenen) binnen gespeeld.

kattenberg

Zaterdagochtend deden we boodschappen, en daarna gingen we naar de camping.

50s jurk

Ik kon het niet laten om mijn nieuwe jurkje mee te nemen, en het kon me niks schelen dat ik een beetje overdressed was voor op de camping. We aten bij mijn ouders, en ’s avonds kwam mijn zusje bij ons. Het was nog hartstikke lekker weer en daarom zaten we buiten, met een flesje limoncello.

stacaravan

Zondag werd Nomi om half 7 wakker, vervolgens werd Lenn ook wakker van haar, en Nomi en Lenn waren dus al vrij vroeg aan het spelen in de caravan. Bart bouwde een glijbaan, en wat hadden ze een lol! Toen het buiten wat warmer was, gingen we lekker naar buiten.

kamperen

We gingen even naar het dorp om broodjes te halen, na de lunch ging Bart met Nomi en mijn zusje een stukje lopen en Lenn ging naar bed. Ik lag even in mijn heerlijke ligstoel bij de caravan, en toen Lenn wakker werd gingen we naar de speeltuin. We wilden eigenlijk aan het einde van de middag naar huis, maar uiteindelijk had niemand zin om al weg te gaan, en daarom bleven we weer eten bij mijn ouders.

Toen we thuis kwamen waren Nomi en Lenn hartstikke moe, en ze gingen meteen naar bed. Ik pakte even wat spullen uit en daarna keken we een serie.

3 gedachten over “Dagboekje #215; folders, kinderboerderij en camping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.