Action shoplog

Ik ben gek op de Action, en maandag zag ik op de blog van collegablogger Mirjam dat de Action sale heeft. Heel veel kleding kost nu maar € 0,99 of € 1,99, en na het middagslaapje van Nomi en Lenn besloot ik meteen even naar de stad te gaan. En we zijn goed geslaagd!

Ik wilde nog borden halen voor in de caravan. Ik heb iets gelezen over dat je beter geen warm eten van plastic borden kunt eten, en we hadden alleen plastic borden in de caravan. Daarom kost ik deze bamboe borden, voor € 0,94 per stuk.

Bij mijn laptop is het altijd een bende, en het wordt tijd om dat eens wat beter te organiseren. Daarom kocht ik deze postbak voor € 2,49.

Natuurlijk keek ik ook even naar kleding voor Nomi en Lenn. Er was bijna alleen nog maar meisjeskleding, en de jongenskleding die er lag, is de komende jaren nog veel te groot voor Lenn. Ik kocht dit t-shirtje voor € 0,99 en een jumpsuit voor € 1,99. De jumpsuit is echt nog te groot, maar ik ga er vanuit dat hij volgend jaar wel past.

Dit Elsa rokje zocht Nomi uit. Ze is helemaal fan van Frozen, en voor € 0,99 wilde ik hem wel voor haar meenemen. Het hemdje had ze al in maat 92/98, en we hebben hem nu ook in maat 104/110 meegenomen. Hopelijk vind ze Elsa nog steeds leuk als ze hem past haha! Deze kost nu trouwens ook € 0,99.

Dit jurkje en het badpak kocht ik ook op de groei. Nomi vindt alles leuk waar katten opstaan, dus hier is ze helemaal blij mee. En ze is ook heel blij met het Frozen badpak. Ze heeft nu eigenlijk al veel te veel badpakken, en daarom nam ik deze in maat 104/110 mee. Het jurkje kost nu € 0,99 en het badpak € 1,99.

Ben jij ook zo’n fan van de Action?

2 gedachten over “Action shoplog

  1. Milou schreef:

    Haha de één na de ander gaat nu bamboe aanschaffen na mijn post op Insta en gooit de bordjes van blue band weg. Straks komt blue band nog met een nieuw bordje van bamboe! Thanks voor de tip, bij action had ik nog niet gekeken. Kunnen deze wel in de vaatwasser?
    Milou onlangs geplaatst…Er was eens een klein meisje…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.