Nomi’s outfit van Spruit

Ik heb jullie wel vaker verteld dat Nomi gek is op kleding. Ze heeft nogal een eigen smaak, en ze vindt lang niet alles mooi. Toen ik laatst de vraag kreeg of ik een setje van Tuunte wilde ontvangen voor een outfitpost, leek me dat hartstikke leuk. Ik hoopte dat Nomi het ook mooi zou vinden, want als ze iets niet mooi vindt, wil ze het absoluut niet aan. Gelukkig is ze er heel blij mee, en ze wilde er graag mee op de foto!

Het setje bestaat uit een jasje, een t-shirtje en een spijkerbroek. Het is van het merk Spruit, dat je bij de winkel Tuunte kunt kopen. Misschien ken je Tuunte niet, want het zit niet in alle delen van het land. Hier wel, en ik ben er sinds ik zwanger was van Nomi al groot fan van. Maar mocht het bij jou niet in de buurt zitten, dan kun je het ook online kopen via Tuunte.nl.

Nomi zit tussen maat 92 en 98 in, en hier draagt ze maat 98. Het is iets aan de ruime kant en daarom heb de mouwtjes van het jasje en de broekspijpen omgeslagen, en dan zit het prima.

De achterkant van het jasje en van de broek zijn ook hartstikke leuk. Op de achterkant van het jasje staat een vlinder, wat Nomi helemaal geweldig vindt. De zakken van de broek zijn afgewerkt met kant, wat de broek net iets extra’s geweest.

Met dit weer kun je natuurlijk ook prima met blote armen lopen, dus Nomi deed het jasje weer uit. Ik vind het oranje shirtje haar heel leuk staan, en Nomi is vindt vooral de glitters op de letters erg mooi.

We zijn dus heel blij met dit setje, en ik ben sowieso groot fan van het merk Spruit. Nomi heeft er al een aantal items van in de kast hangen, die allemaal nog steeds erg mooi zijn.

Voor wie benieuwd is naar de prijzen; de broek kost € 19,99, het jasje kost € 27,99 en het t-shirt kost € 10,39. Op dit moment heeft Tuunte stapelkorting, met kortingen tot 50%.

2 gedachten over “Nomi’s outfit van Spruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.