Dagboekje 261; naar de kapper, dna test en naar het strand

strand

Wat was het weer heerlijk weer! We zijn vorige week erg veel buiten geweest. Verder ging ik naar de kapper, ik kreeg mijn resultaten van de MyHeritage DNA test binnen en Nomi en Lenn waren voor het eerst op een strandje.

Maandag; naar de kapper

ami kappers

Maandagmiddag was Bart vrij en kon ik (eindelijk) even naar de kapper. Het was heel erg nodig en ik liet zo’n 25 cm van mijn haar afknippen.

Dinsdag

Dinsdagochtend gingen we lekker even naar buiten. We namen een bal mee en Nomi en Lenn hebben lekker gevoetbald. Ook ’s middags gingen we naar buiten. ‘Mogen we dan picknicken?’, vroeg Nomi. Ik zette een beker ranja en een bakje met chips buiten en ze waren helemaal gelukkig!

Woensdag

chardonnee

Woensdag was ik alleen met Lenn thuis en hij wilde graag tekenen. Maar uiteindelijk zat er meer stift op zijn handen dan in zijn kleurboek… ’s Middags ontving ik het boek ‘Chardonnee’ en daar begon ik aan.

Donderdag; resultaten van de DNA test

dna

Nadat we Nomi donderdagochtend naar de peuterspeelzaal hadden gebracht, deden Lenn en ik boodschappen bij de Lidl. En dan kom ik regelmatig thuis met dingen waar ik helemaal niet voor kwam… Deze keer met teenslippers! ’s Middags kwamen mijn resultaten van de DNA test die ik bij MyHeritage deed binnen en die waren nogal verrassend. Vrijdag zette ik er een blogje over online.

Vrijdag

Vrijdag was ik heel blij, want mijn nieuwe tuinstoel kwam binnen. Laatst zakte ik door de oude heen en ik twijfelde even welke ik wilde bestellen. Ik keek op Tuinmeubelen.nl, maar uiteindelijk kocht ik toch bijna dezelfde als die we eerste hadden, bij Leen Bakker. Samen met Nomi testte ik hem uit en hij ligt weer heerlijk. Ondertussen was Lenn zijn autootje aan het ‘wassen’ (oftewel; hij gooide er telkens een bakje water overheen). Nomi besloot op het autootje te gaan zitten, en toen werd zij ook mee gewassen haha!

Zaterdag

Ook zaterdag waren we weer lekker veel buiten. Eerst in de tuin, waar Nomi speelde met de watertafel. ’s Middags gingen we naar mijn ouders en daar hebben ze lekker gespeeld in een bak met water.

Zondag; naar het strand

strand

Nomi vroeg al een tijdje of we een keer naar het strand konden gaan. De zee is 2 uur rijden vanaf hier, maar gelukkig zijn er hier in de buurt wel leuke strandjes. We reden naar Wierden en daar hebben Nomi de hele ochtend heerlijk gespeeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.