Review; Little Tikes Fountain Factory Water Tafel

Fountain Factory Water Tafel

Nomi en Lenn zijn gek op spelen met water. Geef ze een emmer water of een gieter en ze zijn al helemaal gelukkig (en nat!). Maar nu kwam er toch iets leuks binnen… Namelijk de Little Tikes Fountain Factory Water Tafel. We hebben hem uitgebreid uitgeprobeerd en vandaag vertel ik jullie wat meer over deze watertafel in deze review.

Bouw, spetter en speel met de leukste en spannendste watertafel die er is! Verwisselbare leidingen en kranen geven peuters inzicht in wetenschap, technologie en techniek op een speelse, praktische manier!

Little Tikes Fountain Factory Water Tafel

watertafel

Toen hij binnen kwam begon Nomi meteen al te stuiteren en hij moest natuurlijk meteen in elkaar gezet worden. Lenn vond het ook allemaal bijster interessant, hoewel hij volgens mij nog niet helemaal door had wat het is.

In elkaar zetten

little tikes

Toen ik alle onderdelen zag dacht ik even ‘Eh, en nu?’. Maar gelukkig was Bart er, en hij had het binnen een paar minuten in elkaar zitten. Blijkbaar was het niet zo moeilijk.

De eerste indruk

buiten spelen

Lenns blik op deze foto zegt wel genoeg, toch? Hij was meteen fan! En wij ook trouwens. Ten eerste ziet de watertafel er ontzettend leuk uit en zelfs zonder water waren Nomi en Lenn er al druk mee aan het spelen.

Water erin!

water

Toen werd de tuinslang erbij gepakt en werd het natuurlijk nog veel leuker. Lenn begon al fanatiek water te scheppen en Nomi was met de tuinslang aan het spelen.

watertafel

Om even te kijken hoe het allemaal werkt, hing Bart de slang bovenin de watertafel. Toen konden Nomi en Lenn hun lol echt niet meer op! Overal kwam water uit en wat vonden ze het leuk! Binnen no time waren ze natuurlijk hartstikke nat, maar dat is met dit weer helemaal niet erg.

Onze mening

spelen met water

Wat is het een ontzettend leuke watertafel zeg! Er gebeurt van alles! Het water gaat door de buisjes, je kunt de kraantjes open en dichtdraaien, je kunt het water omhoog pompen en je kunt heerlijk nat worden. Dat laatste vinden Nomi en Lenn volgens mij het allerleukste. Iedere keer als ze met de watertafel gespeeld hebben, zijn ze van top tot teen nat. Laatst bedacht Nomi dat ze haar haren wel kon wassen in de watertafel en was er echt niks meer droog aan haar.

Sinds we de watertafel hebben, vraagt Nomi bijna iedere dag of ze ermee mag spelen. Hij wordt hier dus heel erg goed gebruikt, en dit speelgoed gaat absoluut nog niet vervelen.

De Little Tikes Fountain Factory Water Tafel is onder andere te koop bij Bol.com voor € 64,95.

Ook leuk bij warm weer: deze waterballon spelletjes!

Een gedachte over “Review; Little Tikes Fountain Factory Water Tafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.