Dagboekje 308; naar de Friends Experience, Blink-182 en 2 keer naar Louis Tomlinson

We hadden de laatste tijd vrij veel op de planning staan, en dan met name concerten. 4 stuks in 15 dagen maar liefst. Toen ik jullie laatst vertelde dat ik met Nomi naar 5 Seconds of Summer was geweest, vertelde ik al naar welke concerten we nog meer zouden gaan. Afgelopen week was het zover; eerst ging ik met mijn zusje naar The Friends Experience en Blink-182 en in de week daarna ging ik 2 keer met Nomi naar Louis Tomlinson.

The Friends Experience; The One In Amsterdam

Zondagmiddag bezochten we The Friends Experience. Ik had een aantal recensies gelezen en die waren niet zo heel erg positief, dus mijn verwachtingen waren niet erg hoog. Maar wat bleek; het was juist hartstikke leuk! Je moet niet verwachten dat je je daar een hele dag kan vermaken, maar het is echt heel leuk om daar een uurtje rond te lopen. Wat wel jammer is, is dat je op sommige plekken niet zelf foto’s mag maken. Daar worden foto’s gemaakt en die kun je daarna kopen. Ik vond dat we al wel genoeg hadden uitgegeven aan de entreekaartjes (€ 34,50 per kaartje), dus we hebben de foto’s niet gekocht. Gelukkig zijn er ook heel veel plekken waar je zelf leuke foto’s kunt maken.

Blink-182 in de Ziggo Dome

’s Avonds gingen we naar het concert van Blink-182 in de Ziggo Dome en het was zo gaaf! We hadden erg goede plekken, dus we konden alles goed zien en horen. Een paar dagen voor het concert kwamen er een paar nieuwe nummers van Blink-182 uit en die zongen ze ook, wat natuurlijk ook heel leuk was.

Naar Louis Tomlinson in Antwerpen

louis tomlinson antwerpen

Deze kaartjes had ik eigenlijk gekocht omdat Lenn ook graag een keertje naar een concert wilde en ik vond het helemaal niet erg om twee keer naar Louis Tomlinson te gaan. Toen hij er even later achter kwam dat Blink-182 ook aan het touren was, vond hij Louis opeens niet meer leuk en wilde hij alleen nog naar Blink. Maar gelukkig vond Nomi het helemaal niet erg om mee te gaan naar Antwerpen.

We deden er meer dan drie en een half uur over om in Antwerpen te komen, omdat we continu in de file stonden. Maar gelukkig waren we op tijd weggegaan en we waren alsnog ruim op tijd in Antwerpen. We hebben wat gegeten in het Sportpaleis, we luisterden naar de voorprogramma’s en toen was het tijd voor Louis! Vlak voor het optreden vroeg een medewerker of we het leuk zouden vinden om nog iets dichter bij het podium te zitten en dat wilden we natuurlijk wel. We hadden al prima plekken, maar vanaf onze nieuwe plekken konden we alles nog beter zien.

Het concert was zo leuk! We hebben gedanst, gezongen, en gewoon ontzettend genoten. We zijn een paar minuten voor het einde van het concert alvast weggegaan, zodat we de drukte voor zouden blijven. Het was een donderdagavond en Nomi moest de volgende dag gewoon weer naar school, en we moesten natuurlijk nog een heel eind terug rijden. Daardoor waren we binnen een paar minuten van de parkeerplaats af en 2 uurtjes later waren we al thuis.

Louis Tomlinson in Amsterdam

louis tomlinson amsterdam

Drie dagen nadat we Louis in Antwerpen hadden gezien, gingen we naar zijn concert in Amsterdam. Van tevoren hadden we even geshopt in Hilversum en gegeten bij het Wereldrestaurant vlakbij de Ziggo Dome. We waren vrij laat in de Ziggo Dome, omdat we de voorprogramma’s niet perse nog een keer hoefden te zien. We zochten onze plekken op en we hadden wederom erg goed zicht (op de foto’s lijkt het podium trouwens veel verder weg dan in het echt).

Ook in Amsterdam hebben we een hele leuke avond gehad. Deze keer bleven we wel tot het einde en daardoor duurde het een tijdje voordat we de Ziggo Dome uit waren. Ook op de parkeerplaats ging het niet super snel, maar we waren binnen 20 minuten weer op weg naar huis.

Dat was ons laatste concert van dit jaar, maar inmiddels hebben we voor volgend jaar ook weer twee concerten op de planning staan. In februari gaan we naar Only The Poets en in maart gaan we naar Niall Horan. En daar hebben we nu al heel veel zin in!

6 gedachten over “Dagboekje 308; naar de Friends Experience, Blink-182 en 2 keer naar Louis Tomlinson

  1. Elisa schreef:

    Leuk, ik ben naar de set van Friends geweest toen ie eerder dit jaar nog in New York City stond. En tof dat je naar concert bent geweest, Ziggo is fijne zaal daarvoor qua akoestiek.

  2. Linda schrijft 't op schreef:

    Wat jammer dat je bij de Friends Experience zelf geen foto’s mag maken, desondanks klinkt het uitje als zeer geslaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.