Lenns kinderfeestje bij Jump XL

kinderfeestje jump xl

Lenn is op 22 juli 7 jaar geworden, maar dat viel in de zomervakantie. Daarom hebben we toen besloten om zijn kinderfeestje na de zomervakantie te vieren. De vorige kinderfeestjes hebben we thuis gevierd en deze keer wilde Lenn graag ergens naartoe. En we kozen voor iets dat helemaal Lenns ding is, namelijk Jump XL!

Een kinderfeestje bij Jump XL

We nodigden de kinderen bij ons thuis uit, waar ze Lenn een cadeautje gaven en daarna hebben ze cakejes versierd en opgegeten. Lenn had 6 kinderen uitgenodigd en hij wilde graag dat Nomi ook mee ging, dus we gingen met 8 kinderen naar Jump XL in Hengelo (Overijssel).

Jump XL heeft verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. Je kunt kiezen uit een Jump Party Meal en een Jump Party Snack. Wij kozen voor een Jump Party Meal met 60 minuten springtijd. Daarbij krijgen de kinderen kannen met limonade, patat met saus, een snack, een raketje, jumpsokken, partybandjes en de jarige krijgt een tasje.

De tafel is gereserveerd vanaf een half uur voor het jumpen tot een uur na het jumpen. De kinderen hadden dus genoeg tijd om hun jumpsokken aan te doen, even wat ranja te drinken en alvast een beetje te kijken wat er allemaal te doen was. We vulden alvast in wat iedereen na het jumpen wilde eten, en toen was het bijna tijd om te gaan jumpen!

Om 15.25 uur kregen de kinderen een uitleg over het jumpen en vervolgens mochten ze gaan beginnen. Ze konden al bijna niet meer wachten en ze hadden allemaal heel veel zin om lekker te gaan springen.

Jumpen!

Er zijn heel  veel trampolines, en daarnaast zijn er nog veel meer leuke attracties, zoals de Ninja-course op de foto hierboven, dodgeball, tumbling lane, foam pit, battle beam, en nog veel meer.

Twister

Twister viel ook heel goed in de smaak bij de kinderen. Het is de bedoeling dat je over het lage deel en onder het hoge deel doorgaat, en natuurlijk moet je proberen om zo lang mogelijk te blijven staan. Het leverde hilarische taferelen op!

Jump Tower

Een andere favoriet was de jump tower. Je springt van één van de twee verdiepingen en je landt lekker zacht op een BigAirBag®. Veel kinderen sprongen de eerste keer van de laagste verdieping, maar durfden vervolgens toch vanuit de hoogste toren naar beneden te springen. Super stoer, en wat waren ze trots op zichzelf!

Tijd om te eten!

jump xl eten

Na een uurtje jumpen hadden de kinderen allemaal honger en dorst, en al vrij snel kregen we onze patat en snacks. Na het eten kregen de kinderen nog een raketje, en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Het was een ontzettend geslaagd kinderfeestje en wat mij betreft is dit echt een aanrader!

5 gedachten over “Lenns kinderfeestje bij Jump XL

  1. Sandra schreef:

    Ik kan me voorstellen dat dat kinderfeestje heel geslaagd was! Het ziet er echt tof uit! Vroeger toen mijn kinderen klein waren deed ik kinderfeestjes ook vaak op verplaatsing (dat was lekker makkelijk voor mij en zij vonden het fijn!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.