Met Nomi naar 5 Seconds of Summer in de Ziggo Dome

In oktober heb ik in totaal 4 concerten gepland staan. Een beetje veel, maar natuurlijk vooral heel leuk. Afgelopen zondag ging ik samen met Nomi naar het eerste concert van deze maand, namelijk 5 Seconds of Summer in de Ziggo Dome!

Eerst even vliegtuigen spotten

vliegentuigen spotten schiphol

Omdat Amsterdam niet echt om de hoek ligt, leek het me leuk om eerst nog even ergens anders naartoe te gaan voordat we naar de Ziggo Dome gingen. We kozen ervoor om vliegtuigen te gaan spotten, dat leek Nomi namelijk erg leuk (en zelf vind ik het ook best gaaf om te zien). We gingen naar de spottersplek bij de Polderbaan. Het was hartstikke leuk, maar Nomi wilde al vrij snel richting de Ziggo Dome, want ze kon niet meer wachten!

Naar de Ziggo Dome

Dus we stapten in de auto en we reden richting de parkeerplaats. Ik had van tevoren gereserveerd bij P7 en dat bleek een prima locatie te zijn, want nadat ik de auto had geparkeerd, stonden we binnen een paar minuten voor de Ziggo Dome. Nomi wilde daar eigenlijk armbandjes ruilen, maar ze durfde het aan niemand te vragen. Na een tijdje werd ze aangesproken door iemand die ook armbandjes had gemaakt voor het concert, waardoor ze toch nog wat kon ruilen.

Het concert van 5 seconds of summer

We liepen naar ons vak en het eerste wat Nomi zei was ‘wat is het hier klein’. Eh, dat is het natuurlijk niet, maar als je vorige concert in de Johan Cruijff Arena was, lijkt de Ziggo Dome misschien wel wat klein. We zaten in vak 205 op de eerste rij. Niet de beste plek, want we zaten vrij ver van het podium af, maar we konden alles prima zien. Eerst keken we naar het voorprogramma, wat vooral Nomi erg leuk vond.

Toen was het tijd voor 5 Seconds of Summer en wat was het gaaf! Ik luister al jaren naar hun muziek, dus ik vond het heel tof om eindelijk naar een concert van deze band te gaan. Het concert was natuurlijk veel te snel voorbij, maar we zijn weer een hele leuke herinnering rijker!

De volgende concerten

Louis Tomlinson Ziggo Dome

En nu kunnen we aftellen naar de volgende concerten! Aanstaande zondag ga ik met mijn zusje naar Blink-182 in de Ziggo Dome (en van tevoren gaan we nog even kijken bij The Friends Experience), volgende week donderdag ga ik met Nomi naar Louis Tomlinson in Antwerpen en de zondag daarna weer naar Louis Tomlinson, maar dan in de Ziggo Dome. En je snapt vast wel dat ik daar heel veel zin in heb!

6 gedachten over “Met Nomi naar 5 Seconds of Summer in de Ziggo Dome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.