DAGBOEKJE #61

Het is alweer maandag en sinds een paar weken betekent dat dat er een dagboekje online komt op mijn blog. Ik vind het zelf erg fijn dat ik nu een standaard dag heb voor de dagboekjes, en ik hoop natuurlijk dat jullie dat ook vinden. Gisteren had ik echt een lekkere luie zondag, waarop Guusje ’s ochtends bij ons in bed kwam en ’s middags heb ik samen met mijn vriend cake gebakken. 

Afgelopen maandag ging ik naar de opening van Primark Nijmegen en daarom ging om 5.45 uur de wekker. Erg vroeg, maar het was het zeker waard. Om 7 uur zat ik in de trein naar Nijmegen. 
Bij de Etos op het station in Nijmegen zag ik deze bodysplash van Victoria’s Secret! Daarna ging ik naar Primark, waar op dat moment nog bijna niemand was. De dranghekken stonden al klaar, ze verwachtten veel mensen! 
Afgelopen week was het nog heerlijk weer, dus ik zat lekker buiten te bloggen. Daarnaast kocht ik alvast postzegels voor onze trouwkaarten, die we gisteren hebben verstuurd. 
Donderdag ging ik naar een dorpje vlakbij Enschede om mijn trouwjurk te laten vermaken. Daarna ging ik met mijn moeder en zusje even Enschede in en we hebben geluncht bij De Kater. ’s Middags in het zonnetje aten we een perenijsje, heerlijk! 
Ik hou echt van pasta, dit keer koos ik voor strikjes. ’s Avonds kwam Guusje lekker bij mijn liggen op de bank 🙂

14 gedachten over “DAGBOEKJE #61

  1. Petra schreef:

    Leuk om dit allemaal te lezen, ik geniet ervan….vooral als ik lees van je afspraak bij de bruidswinkel…het gaat nu zo opschieten en dat voelt zo apart ( weet ik nog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.