Let me introduce you to..

Lucky!
Sinds afgelopen woensdag hebben mijn vriend en ik ons eerste huisdier, een Russische dwerghamster. Hij (of zij, dat is nu nog heel moeilijk te zien) is geboren op 7 oktober en is nu dus bijna 4 weken oud. We hebben Lucky opgehaald bij mensen waarvan de hamsters per ongeluk jongen hadden gekregen. Ze dachten dat het twee vrouwtjes waren, maar blijkbaar toch niet. Lucky is absoluut niet bang, als ik mijn hand in het hok legt, komt hij er meteen opzitten, heel schattig. Ook is het een heel actief beestje, Lucky had al heel snel het radje ontdekt en vindt het heel leuk om erin te rennen. Ik had zelf nog niet eerder een hamster gehad, maar ’t is echt een heel leuk diertje!

27 gedachten over “Let me introduce you to..

  1. Rosalinde schreef:

    Wat leuk zeg! Ik heb ook een Russische dwerghamster, m'n vierde alweer. Als kind had ik altijd zo'n hamstertje omdat ik me vaak eenzaam voelde in m'n kamer toen ik klein was haha. En wat toevallig, m'n kat heet Lucky!

    Jouw Lucky ziet er echt lief uit. En heerlijk zacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.