DAGBOEKJE #90

Afgelopen week was weer zo’n week waarin ik nergens aan toe kwam. Nomi was verkouden en doordat haar neus een beetje verstopt zat, ging het drinken niet zo makkelijk. Ze dronk telkens kort, maar vaak wilde ze naar anderhalf of twee uur weer drinken. Inmiddels gaat het wel wat beter, maar aangezien ze nog steeds hoest en niest, wil ik nog niet te veel met haar naar buiten. We hebben afgelopen week dus vooral binnen gezeten. 

Maandag kwam ik deze quote tegen en ik vind hem erg leuk. Ik besloot een to do lijstje te maken, omdat ik soms nogal chaotisch ben. En zeker als ik veel met Nomi bezig ben, vergeet ik wat ik allemaal wilde doen. 
Ik kreeg een heel leuk pakketje binnen en daar zat onder andere deze dobbelsteen in, leuk haha! Nomi wilde het liefst de hele dag bij me zijn, dus zat ze naast me in het wipstoeltje. Daar zat ze gezellig te ‘brabbelen’, en naar buiten te kijken. 
Zaterdag had ik eindelijk tijd om mijn haar te verven. De laatste keer dat ik dat deed, was op de dag voordat Nomi werd geboren. Meer dan twee maand geleden dus, dus het was echt wel nodig. ’s Middags gingen we met z’n drietjes naar de Ikea en de Prénatal. 
Nomi was dus nogal aan het plakken. Op zich vind ik het niet erg (ik vind het heerlijk om met haar te kroelen), maar ik kwam dus weer nergens aan toe. 
Hoe was jouw week?
Gerelateerde artikelen:

13 gedachten over “DAGBOEKJE #90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.