REVIEW + WIN!

Het is echt al heel lang geleden dat ik een review heb geschreven over haarproducten, en nu heb ik er weer een voor jullie. En dit artikel is niet alleen een review, je kunt namelijk zelf ook iets heel leuks winnen! 

Ik begin met de review. Deze shampoo, conditioner en masker komen van de webshop Cheaply Hair. Deze webshop verkoopt kappersproducten tegen lage prijzen. Je kunt er bijvoorbeeld ook heel goedkoop professionele haarverf kopen. 
Ik heb gekozen voor de argan olie lijn. Deze producten zijn geschikt voor gekleurd haar. Ze verzorgen je haar en zorgen ervoor dat je haar optimaal glanst. 
De shampoo heeft een fijne structuur (niet te dik en niet te dun), waardoor het makkelijk over je haar te verdelen is. Ook ruikt hij heel lekker zoet! Toen ik deze foto had gemaakt, heeft mijn hand de rest van de dag heel lekker geroken. Ook in je haar blijft je de geur lang ruiken. 
Dan de conditioner. De geur is hetzelfde, dus dat is echt een pluspunt. De structuur is weer helemaal goed en deze conditioner maakt mijn haar heel lekker zacht. 
Als ik ergens een hekel aan heb, is het wel aan klitten in mijn haar. En sinds Nomi is geboren heb ik heel vaak klitten in mijn haar. Ik weet niet of de geboorte van Nomi er iets mee te maken heeft hoor, maar misschien komt het door hormonen? Of ik kam gewoon mijn haar minder goed, doordat ik daar niet veel tijd voor heb.
Anyway; het masker. Ook daarvan is de structuur weer helemaal goed. Je laat het masker vijf minuten inwerken en daarna spoel je het uit. Ik gebruik trouwens meestal de shampoo en conditioner, en ongeveer een keer in de week gebruik ik de shampoo en het masker. Alle drie vind ik een beetje veel. 
Het masker maakt mijn haar nog zachter dan de conditioner, en door deze producten heb ik veel minder klitten. 
Ik ben dus heel enthousiast over deze producten. Ze zijn makkelijk te gebruiken, de geur is echt heel lekker en ze maken je haar heerlijk zacht.
In de titel kon je al lezen dat je ook iets winnen. Een van jullie mag namelijk voor € 10,00 iets uitzoeken van Cheaplyhair-shop.nl! Denk bijvoorbeeld aan haarverf, shampoo, conditioner, een masker, of leuke knipjes voor in je haar. De keuze is aan jou!
Wat moet je hiervoor doen?
– Mijn blog volgen via Bloglovin’ en dit bericht liken
– Een reactie achterlaten waarin je vertelt dat je meedoet. 
Je kunt meedoen tot en met zondag 1 februari 2015. 
Gerelateerde artikelen:

34 gedachten over “REVIEW + WIN!

  1. sandra schreef:

    Wat een leuke actie, een keer een onbekend merk verloten van een nog niet zo bekende webshop! Ik heb nu een shampoo van Andrelon, toen ik nog wat korter haar had werkte deze perfect en had ik nooit klitten. Ik heb mijn haar nu flink laten groeien en de klitten worden echt steeds erger. Ik hoop dat deze shampoo net zo goed werkt op mijn haar als op jouw haar.
    Ik volg je op bloglovin sandra9454.
    Mijn e-mail is sandra_jonker8@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.