PLOG 16 JANUARI; DAGJE THUIS MET NOMI

Laatst vroeg ik jullie om een enquête in te vullen en daaruit bleek dat jullie persoonlijke artikelen erg leuk vinden om te lezen. Een paar van jullie gaf aan dat ze vaker plogs willen zien, dus afgelopen vrijdag besloot ik weer te ploggen. Het was een doorsnee dagje, waarin ik thuis was met Nomi. Ze was een beetje verkouden, dus ik wilde niet met haar naar buiten. 

’s Ochtends dronk ze bij mij in bed, en daarna viel ze in slaap. Dat doet ze trouwens bijna iedere keer dat ze bij mij in bed ligt te drinken, waardoor ik veel later uit bed kom dan ik eigenlijk wil, omdat ze nog zo lief ligt te slapen. Ze sliep niet zo heel lang en toen ze wakker is, verschoonde ik haar en kleedde ik haar aan. 
Ze vindt het niet leuk om in de box te liggen en ik heb geen idee waarom niet. Ik besloot het aankleedkussen erin te leggen, want als ze daarop ligt, huilt ze nooit. Even ging het goed, maar als snel begon ze te huilen en zette ik haar in het wipstoeltje. Dat vond ze prima. 
Ik had tijd om te ontbijten en even te candy crush’en. 
Daarna bracht ik Nomi naar bed, want ze begon moe te worden. Ze huilde heel even (dat doet ze bijna altijd voordat ze in slaap valt) en toen sliep ze een tijdje.
Ik schreef een artikeltje af en die zette ik online, en ik dronk natuurlijk nog een kopje thee. Mijn groene thee verslaving is echt weer terug.
Nomi werd wakker en had honger, dus ik voedde haar beneden. Ondertussen keek ik Pretty Little Liars.
Nadat Nomi nog een tijdje bij me had gelegen, bracht ik haar naar bed en ik blogde weer even.
Bart en ik zijn ons een beetje aan het oriënteren op het kopen van een huis, dus ik zocht wat dingen op. Ik zal jullie er later meer over vertellen.
Toen was het lunchtijd, en daarna kreeg ik een heel leuk pakketje. 
Altijd als ik ergens foto’s van wil maken, komt Guusje het eerst uitgebreid inspecteren. 
Erg handig, deze dobbelsteen. Ik maakte nog wat foto’s voor een artikel die binnenkort online zal komen.
Sinds Nomi is geboren, is onze wasmand standaard vol. Ik zocht Guusje en toen zette ik de wasmachine aan (ze gaat er wel eens inzitten, dus ik wil haar eerst gezien hebben voordat ik de wasmachine aan durf te zetten).
Ik werkte wat andere wasjes weg en toen Nomi wakker werd, legde ik haar in de box. Ze vond haar nieuwe speelgoedje erg interessant en ze vond het best lang leuk in de box.
Toen ze het niet meer leuk vond, zette ik haar weer in de wipstoel totdat ze honger kreeg. Tijdens het voeden keek ik Teen Mom 2.
Na het voeden viel ze weer in slaap, en ik legde haar in bed. Ze slaapt in een dikke slaapzak en daar leg ik haar in haar romper in. Ze heeft het best snel warm, dus met kleren aan slapen, lijkt me niet nodig. 
Tussendoor dronk ik weer een kopje thee (ik drink trouwens veel meer thee dan je op de foto’s ziet) en ik at een peer. Nomi werd al snel weer wakker, dus ik haalde haar weer uit bed.
Ze vermaakte zich prima in het wipstoeltje. Ondertussen luisterden we 3fm. waar een erg leuke 90’s hit op was. 
Ik probeerde een leuke foto van ons samen te maken, maar dat lukte niet helemaal. Aan het einde van de middag bedacht ik me dat ik de vaatwasser nog niet had uitgepakt. Ik stel het altijd zo lang mogelijk uit, want ik heb er echt een hekel aan.
Bart kwam thuis en toen kwam Guusje ook weer naar beneden. Guusje vindt mij niet leuk, maar ze is wel helemaal verliefd op Bart. We hadden geen zin om te koken, dus aten we pizza.
Na het eten kolfde ik, zodat Bart Nomi een flesje kon geven. Ik wilde namelijk even naar de stad om wat dingetjes te halen. 
Ik vond het best knap van mezelf dat ik alleen kocht wat ik nodig had. Ik kocht een map, billendoekjes, bewaarpotjes voor babyvoeding, een flesje, spenen en een neuspeertje. Nomi’s neus zat behoorlijk dicht, dus die wilde ik vast in huis hebben voor het geval ze er last van zou krijgen. ’s Avonds keken we tv, we keken onder andere naar De Slimste Mens.
Gerelateerde artikelen:

19 gedachten over “PLOG 16 JANUARI; DAGJE THUIS MET NOMI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.