DAGBOEKJE #98; LENTE, GEZELLIGHEID EN NAAR DUITSLAND

Vorige week deed ik eigenlijk niet veel bijzonders, maar toch had ik nergens tijd voor. We hadden wat leuke dingen op de planning staan en natuurlijk genoot ik van het mooie weer. Nomi en ik gingen regelmatig een stukje wandelen en ik kwam weinig aan bloggen toe.

We begonnen de week weer bij de huisarts, deze keer voor controle. Nomi’s longen klonken een stuk beter dan de week ervoor, dus we hoeven niet meer terug te komen. Inmiddels is ze weer bijna helemaal beter. Deze slofjes vind ik zo schattig, maar ze blijft ze uitschoppen.. Uiteindelijk heb ik toch maar andere slofjes aangedaan.
Dinsdag was Nomi vier maand! ’s Middags wandelden we even naar de stad om boodschappen te doen.
Woensdag werkte ik, en paste mijn schoonmoeder voor het eerst op Nomi. Ze stuurde me deze foto, Nomi was gezellig met haar grote nicht aan het spelen. ’s Avonds ging ik douchen en besloot ik dat ik snel weer een keer naar de DM moest.
Donderdag keek ik Pretty Little Liars en Nomi lag lekker bij me. ’s Middags was mijn zusje bij me en liepen we naar de stad. Ik kon het niet laten om een keer een blikje energy drink te halen.
Vrijdag werkte ik en maakte ik geen foto’s. Zaterdagochtend ging ik samen met Bart naar Duitsland. We nemen Nomi meestal gewoon mee als we iets gaan doen, maar nu brachten we haar even naar mijn schoonouders. ’s Avonds gingen we naar mijn tante, die jarig was geweest. Mijn vader maakte deze foto van Nomi.
Zondag kwamen er vrienden langs, en ze hadden iets leuks voor Nomi meegenomen. De Nijntje kubus en de stapelclown kreeg ze van hen, en het popje kreeg ze zaterdag van mijn tante.
Gerelateerde artikelen:

8 gedachten over “DAGBOEKJE #98; LENTE, GEZELLIGHEID EN NAAR DUITSLAND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.