DE LEUKSTE JASSEN ONDER DE 50 EURO

Het is herfst, dus ik ben weer hard op zoek naar een nieuwe winterjas. Ik weet niet waarom, maar het kost me altijd heel veel moeite om een geschikte winterjas te vinden. Vaak zijn winterjassen te dun, of veel te duur. Daarom ben ik op zoek gegaan naar leuke winterjassen onder de 50 euro. Het was best moeilijk om leuke,goedkope jassen te vinden, maar ik heb toch 9 leuke jassen gevonden.

23 gedachten over “DE LEUKSTE JASSEN ONDER DE 50 EURO

  1. My Linh schreef:

    Ik vind de onderste jas van de H&M het mooist, maar ik denk dat die ietsje te koud is voor mij (koukleum hihi..) Zelf heb ik mijn jassen van Asos. Dat is wel een beetje duurder, maar ik vind ze zo mooi <3

  2. DramaQueen schreef:

    Er zitten heel veel leuke jassen tussen! Zag onlangs ook heel veel gave (en goedkope) bij de Primark maar ik heb vorig jaar al een goede nieuwe gekocht, dus heb mezelf ingehouden 😉 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.