De leukste Radbag Sinterklaascadeaus

sinterklaascadeaus

Als kind vond ik de Sinterklaastijd altijd ontzettend leuk en spannend. Al ver van tevoren keek ik de gidsen van de speelgoedwinkels door en ik knipte uit wat ik graag wilde hebben. Pakjesavond hoorde natuurlijk bij de hoogtepunten van het jaar en we zijn met mijn familie nooit gestopt met het vieren van Sinterklaas. Dit jaar is Nomi twee als Sinterklaas naar Nederland komt, en dit is het eerste jaar dat Nomi het een beetje zal snappen. Dat maakt Sinterklaas dit jaar natuurlijk extra bijzonder voor ons. Ik heb voor haar al wat cadeau ideeën en ik ben ook op zoek gegaan naar Sinterklaascadeaus die ik voor mezelf leuk vind. Deze lichtgevende eenhoornpantoffels vind ik bijvoorbeeld heel gaaf. Ze zijn te koop bij Radbag en ze kosten € 44,95.

 

life hacks

Ik hou echt van life hacks en in dit boekje staan er maar liefst 30. Altijd handig en natuurlijk ook gewoon leuk om te lezen. Het boekje kost € 11,95.

bekerverwarmer

Je vraagt je misschien af wat dit is, maar het is echt iets handigs. Dit is namelijk een USB-bekerverwarmer. Andere moeders zullen het vast herkennen; net als je een kopje thee wil drinken begint je baby te huilen of je kind wil aandacht. Dan is zo’n bekerverwarmer ideaal, je hoeft je thee niet meer koud te drinken! Deze kost € 15,95.

radbag-04

Radbag heeft ook een aantal leuke personaliseerbare Sinterklaascadeaus, zoals deze poster waar je jouw naam en die van je partner op kunt laten zetten. De prijs van deze poster is € 24,95.

heisenberg

Dit item is erg leuk voor fans van Breaking Bad (die serie is trouwens echt een aanrader, mocht je het nog niet gezien hebben). Deze Heisenberg deurmat kost € 24,95.

tetris lamp

Deze Tetris lamp vind ik erg leuk voor in huis. Je kunt hem op verschillende manieren in elkaar zetten en hij kost € 29,95.

handwarmer

Ik ben echt een koukleum en ik heb zo ongeveer altijd koude handen. Een handwarmer is dus perfect voor mij. Ik vind deze erg leuk en hij heeft ook een fijn prijsje; € 6,95.

regenponcho

En het laatste item op mijn verlanglijstje is deze eenhoorn poncho, ideaal voor het Nederlandse weer. De prijs hiervan is € 9,95.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

2 gedachten over “De leukste Radbag Sinterklaascadeaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.