Favorieten van Lenn

speelgoed 3 maand

Lenn is nu 3 maand en hij gaat speelgoed steeds leuker vinden. De babygym was het eerste waar hij mee speelde, maar inmiddels kan hij dingen wat beter vastpakken en dat zorgt ervoor dat hij steeds meer aan het spelen is. Hij speelt bijvoorbeeld vaak met de rammelaar van Happy Horse, die kan hij goed vastpakken en hij Lenn lacht telkens als de rammelaar geluid maakt.

babygym

Lenn vermaakt zich nog steeds heel goed met de babygym (en met Nomi). Deze heb ik voor € 3,00 via Marktplaats gekocht en het is echt een groot succes.

loopy links

Ik heb een paar van deze ringen aan de babygym gemaakt, maar Lenn ligt er ook vaak in de wipstoel of in de box mee te spelen. Nomi vindt ze trouwens ook heel leuk, zij heeft er een ketting van gemaakt.

lamaze speelkleed

Toen Nomi een paar maand oud was kocht ik dit  Lamaze speelkleed op een rommelmarkt, maar Nomi vond er niks aan. Laatst besloot ik hem eens van zolder te halen om te kijken of Lenn het wel leuk vindt, en hij vindt het geweldig! Hij speelt met de dingetjes op de mat, hij draait rondjes en hij vermaakt zich er echt goed mee.

favorieten-van-lenn-4

Ook dit speelgoed voor in de box valt goed in de smaak. Hij pakt het telkens en soms ligt hij er helemaal onder, maar dat vindt hij blijkbaar niet erg.

avent speen

Ook zijn speentjes zijn favoriet, en dan vooral die van Avent. Andere speentjes pakt hij ook wel, maar dit laat hij wat sneller weer los.

hydrofiele luier

En ook hydrofiele luiers horen absoluut bij zijn favorieten. Hij pakt ze vast, speelt ermee en sabbelt erop. Ik leg er vaak één onder zijn hoofd omdat hij regelmatig spuugt, maar hij trekt ze telkens onder zijn hoofd weg om ermee te gaan spelen.

Wat is het favoriete speelgoed van jouw baby?

Dit artikel bevat affiliatielinks. Als je iets koopt via deze links krijg ik een klein deel van de omzet, en het kost jou niks extra’s. 

3 gedachten over “Favorieten van Lenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.