DE ZOEKTOCHT NAAR DE JUISTE BH

Gesponsord artikel
Ik vind ondergoed altijd best belangrijk, maar het vinden van een goed passende bh kan wel eens lastig zijn. Een paar geleden liet ik me opmeten en kwam ik erachter dat ik een andere maat heb dan ik altijd dacht. Sindsdien is het een stuk makkelijker om bh’s te kopen.

Wist
je dat meerderheid van de Nederlandse vrouwen cupmaat D of groter heeft? De
cupmaat van de Nederlandse vrouw groeit langzaam en dit betekent steeds meer
aandacht voor grotere cupmaten. Niet alle winkels verkopen grote maten, maar Hunkemöller heeft speciale collecties vanaf cup E. Deze grote maten bh’s zijn van goede kwaliteit en helemaal
fashionable.
Wat voor cupmaat je ook hebt, de juiste ondersteuning en goede kwaliteit is enorm belangrijk. Voor grote cupmaten zijn doorlopende beugels en brede, verstelbare schouderbandjes erg geschikt, ze zorgen voor meer ondersteuning en verhogen het draagcomfort. 

Twijfel je over je maat? Doe de test en ontdek jouw
perfecte pasvorm met de Sexy
Shapes
 test
van Hunkemöller! 

16 gedachten over “DE ZOEKTOCHT NAAR DE JUISTE BH

 1. Manon Boerakker schreef:

  Ik heb een kleine cup maat en voor mij is het zo moeilijk om een goede bh te vinden, dus haal het altijd bij dezelfde winkel, moet een keer naar honkemuller gaan om alles goed te laten meten enzovoort. Handig artikel!

 2. Ypie van der Wijk schreef:

  Ik werk zelf in een lingeriewinkel met duurdere merken en inderdaad is D de meest voorkomende cup en kan ik in elke merk, model etc een andere maat hebben! Laat je altijd adviseren, dat is het beste! 😀
  Liefs, Ypie

 3. personalwanderlust schreef:

  Een goede bh vinden is voor mij bijna niet mogelijk en ik had bijna de zoektocht opgegeven, maar toevallig vond ik afgelopen weekend een hele fijne bij Hunkemöller 😀
  misschien nog wel het beste was de prijs, ik betaalde €23 terwijl ik bij winkels als de Bijenkorf al snel op €40 of meer zit!

  Liefs, Rosanne

 4. Kirsty schreef:

  Handig artikel! Ik vind het altijd zo eng om online bh's te bestellen omdat mijn cupmaat inderdaad per bh kan verschillen. Mijn omvang is wel altijd het smalst, ik geloof dat die maat meer vast ligt ofzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.