BALEA TONIC EN WASGEL

Balea is het huismerk van de DM, een Duitse drogist met heel veel hele fijne producten. Balea heeft een lijn voor de jonge huid, met producten die salicylzuur en zink bevatten, wat goed helpt tegen onzuiverheden. Aangezien ik een vette, onzuivere huid heb, probeerde ik deze producten uit. 

De wasgel gebruik ik iedere dag, om mijn make-up eraf te halen en ook onder de douche gebruik ik hem heel vaak. Balea zegt dat je met dit product het vuil uit je poriën wast en dat je huid daardoor zuiverder wordt. 
De gel is redelijk dun en daardoor heel makkelijk aan te brengen op je huid. De wasgel ruikt heel lekker, het is echt een fris geurtje. Het gaat een klein beetje schuimen en als ik de wasgel heb gebruikt, voelt mijn huid echt heel schoon en fris aan. 
Nadat ik de facewas heb gebruikt, gebruik ik deze tonic. Er komt dan bijna geen vuil of make-up meer van mijn huid af, maar voor de laatste restjes vind ik een tonic heel fijn. Ook deze tonic is heel fijn in gebruik, het ruikt lekker fris en mijn huid voelt na gebruik heel fijn aan. Ik vraag me wel af of deze tonic ook geschikt is voor de gevoelige huid, want als ik met de tonic te dicht bij mijn ogen kom, prikt het een beetje. De tonic is dus niet echt mild, en ik denk dat deze vooral geschikt is voor de normale tot vette huid. 
Als je net zo’n huid hebt als ik, raad ik je deze producten zeker aan! Helaas zijn ze niet te koop in Nederland, maar een tripje naar de DM is de reistijd sowieso heel erg waard. 
De wasgel kost € 1,95 en de tonic kost € 1,65, erg fijne prijsjes dus!

12 gedachten over “BALEA TONIC EN WASGEL

  1. Kirsty schreef:

    Wat een fijne prijsjes zeg! Ik denk alleen dat ik deze producten niet te vaak zou kunnen gebruiken als het al goed gaat omdat mijn huid vrij gevoelig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.