PLOG: DAGJE SHOPPEN EN UITGAAN

Afgelopen zaterdag had ik een leuk dagje, ik ging samen met mijn zusje en mijn vriend winkelen in Enschede, en ’s avonds ging ik samen met mijn zusje uit. Om 8.25 ging ik uit bed en natuurlijk begon ik de dag met een kopje groene thee, ik kan echt niet zonder!

’s Ochtends keek ik even The Lying Game, deze serie volg ik sinds ik helemaal bij ben met Pretty Little Liars. Daarnaast gaf ik Guusje iets extra’s te eten, omdat ze een groot deel van de dag alleen zou zijn. Ik Er ligt trouwens een placemat onder haar bakjes, omdat ze ieder brokje eerst op de grond gooit, voordat ze hem opeet. 
Een selfie in de auto, toen we onderweg waren naar Enschede.
Bij La Place hebben we wat gedronken en daarna gingen we even kijken bij Mango. 
Bij V&D gingen we op zoek naar een pak voor mijn vriend, voor de bruiloft. Het pak op de foto is hem niet geworden hoor.
Lunch bij Central Park, waar we een ‘John Lennon wrap’ aten. Erg lekker! 
Daarna gingen we op zoek naar een cadeautje voor de verjaardag van mijn vriend. Hij wilde graag een tablet en we zochten er samen een uit. Stiekem wilde ik zelf ook wel graag een tablet, dus dit cadeau vond ik ideaal haha.
We dronken nog even wat in het winkelcentrum en daarna gingen we door naar een winkel waar mijn vriend wat dingen kocht voor de auto. Geen idee wat hoor, dat soort dingen zeggen me allemaal niks.
’s Avonds gingen we naar mijn ouders, waar we Cluedo speelden. Zo’n leuk spel!
Even een foto van een van de honden van m’n ouders, en toen gingen we naar een discotheek in het dorp waar m’n ouders wonen, waar Yellow Claw kwam. 
Selfies maken is moeilijker dan het lijkt, haha. Het was een hele leuke avond, maar het was echt ontzettend druk. Het was nauwelijks mogelijk om van de ene zaal naar de andere zaal te lopen. 

26 gedachten over “PLOG: DAGJE SHOPPEN EN UITGAAN

  1. Lies schreef:

    Heel erg leuk om te zien! De wrap ziet er erg lekker uit en Cluedo is ook zeker een heel leuk spel. Ik heb het alleen jammer genoeg al heel lang niet meer gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.