DINGEN WAAR IK MIJ AAN ERGER

Soms is het best lekker om even te klagen,  en dat mag best wel eens, toch? Ik heb al genoeg blogjes geschreven met positieve dingen, en voor de verandering besloot ik eens te schrijven over dingen waar ik mij aan erger. En uiteindelijk werd dat een flinke lijst..

– Mensen die de hele zomer riepen dat ze niet konden wachten totdat het herfst zou zijn, en nu klagen over het weer..
– Mensen die in het Engels bloggen/Twitteren/Facebooken, terwijl ze nauwelijks Engels spreken.
– Automobilisten die geen richting aangeven.
– Mensen die maar blijven roeren in hun koffie, en daarbij bijna hun kopje kapotslaan.
– Verkeerslichten die op groen gaan als je net stilstaat.
– De zwartepietendiscussie..
– Mensen die ’tot ziens’ zeggen aan de telefoon.
– Mensen die 60 rijden waar je 80 mag.
– Of 80 waar je 100 mag.
– Radiodj’s die praten terwijl ik liedjes wil meezingen.
– Of radiodj’s die alleen meer liedjes draaien die ik niet leuk vind.
– Of die de hele dag door ‘Ghost Town’ draaien.
– Mensen die in de supermarkt middenin het gangpad met elkaar gaan staan praten.
– Lange rijen voor de kassa.
– Mensen die klagen over huilende baby’s, en zelf (nog) geen kinderen hebben.
– Minivarkentjes en andere rare huisdieren.
– Facebookvrienden die álle winacties delen die ze tegenkomen.
– Mensen die voor het eerst gaan sporten en daar 50 foto’s van maken.
– Pakketjes die bezorgd worden op het moment dat ik niet thuis ben.
– Buren die denken dat ik koopverslaafd ben als ik alweer een pakketje bij de kom ophalen.
– Autocorrectie op mijn telefoon die het altijd beter weet.
– Mensen die series gaan spoileren.

Waar erger jij je aan?

24 gedachten over “DINGEN WAAR IK MIJ AAN ERGER

 1. Paola schreef:

  Een aantal dingen zijn wel herkenbaar! Ik erger me altijd heel erg als mensen in een drukke winkelstraat ineens stil gaan staan! Waarom erger je je eigenlijk aan mensen die tot ziens zeggen aan de telefoon?

  • Malou schreef:

   Omdat je iemand niet ziet als je diegene belt, en waarschijnlijk ook niet gaat ziet. Dat komt door mijn opleiding hoor, dat ik me daaraan erger. Toen werd daar nogal op gehamerd en toen realiseerde ik me dat het inderdaad nogal dom klinkt.

 2. Nicky schreef:

  Ik vind je lijst met ergernissen al bij al nog meevallen. Momenteel erger ik me vooral aan mijn architect, die me nooit lijkt te begrijpen, waardoor de situatie uit de hand loopt.. Oeps. Maar de brandjes worden gelukkig wel op tijd geblust!

 3. romy schreef:

  Ohhhhh ik herken alles!!!

  Vooral dat tot ziens zeggen aan de telefoon… mijn zus doet dat namelijk ook en heb al meerdere keren gezegd of ze daarmee wil stoppen haha

 4. Linda schreef:

  Oh ja mensen in het gangpad die gaan kletsen! Of bij de in/uitgang van een winkel gaan staan. Wat denk je van automobilisten die nog een flinke scheut gas geven, jou inhalen en vervolgens nog net op tijd de afslag nemen.

 5. Rochella schreef:

  Wahahahhaa ik lig helemaal in een deuk. 1 omdat ik die hinderlijke persoon ben die alle win acties op Facebook post ???? en 2 die mensen die idd Engels schrijven maar er niets van bakken. Wahahaha veel te leuk dit.

 6. Linda schreef:

  Haha herkenbaar!
  Facebookspammers (spelletjes/win) vind ik ook irritant in mijn timeline. Doe het zelf ook vaak, maar heb voor dat soort dingen een aparte FB, hoef ik vrienden er niet mee te irriteren

 7. Desiree schreef:

  Hahaha! geniaal! Af en toe lekker klagen, even zeuren en ‘ruzie’ maken kan soms best lekker zijn! Best fout eigenlijk als je er goed over nadacht. Ik betrap mezelf er soms ook wel op. En telkens is mijn lieve vriend het slachtoffer van mijn rare buien… Maargoed, we dwalen af, haha. Het roeren in een kopje koffie terwijl het suiker al lang is opgelost.. JA! Ik kan me er net zo aan irriteren! Grr..

 8. Jessica schreef:

  Nu je het schrijft is het eigenlijk meer dan logisch dat je niet ’tot ziens’ aan de telefoon zegt….
  En mensen die stil staan midden in een pad en de hele boel blokkeren. Zucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.