NOMI’S KAMER

Voordat Nomi werd geboren, liet ik jullie haar kamertje al zien. Maar je kunt je vast wel voorstellen dat die er bijna elf maand later wel een beetje anders uitziet. Daarom laat ik jullie vandaag zien hoe haar kamertje er nu uitziet.

De commode is nog wel een beetje hetzelfde. Er liggen de standaard dingen op, zoals een aankleedkussen en verzorgingsspulletjes.

Ik heb een XL hydrofiele luier over het aankleedkussen gedaan, omdat ik de standaard hoezen een beetje zat was. Ik heb ook altijd een extra hydrofiele luier op de commode liggen, want die vergeet ik wel eens te pakken. En ik kan Nomi geen seconde meer alleen op de commode laten liggen, dus nu ligt er standaard eentje klaar.

Dit kapstokje mozaïekte mijn moeder en het was een kraamcadeautje. Ik heb er een hydrofiele luier en Nomi’s badjasje aan opgehangen. De drie hydrofiele luiers bestelde ik op Geboortewinkel.nl.

Qua verzorgingsspulletjes gebruik ik van alles en nog wat. Luiers van de DM (Duitse drogist), ik heb een aantal producten van Zwitsal, maar ook van Kruidvat, DM, Petit Jolie, et cetera. De billendoekjes zijn van de Action en ja, er ligt een lege verpakking onder de volle. Waarom? Omdat Nomi altijd de billendoekjes probeert te pakken, en dan trekt ze de doekjes eruit. Nu mag ze de lege verpakking vasthouden als ik haar verschoon, en dat vindt ze erg leuk.

Op het plankje boven de commode staat sinds kort dit schilderijtje. Deze kreeg ik van Marlous, zij maakt zelf geboorteschilderijtjes van knopen. Meer hierover vind je op haar Facebookpagina; Moois van Marlous. Naast dit vogeltje maakt ze ook schilderijen met bijvoorbeeld voetjes, een hartje of een olifantje. Je kunt ze bestellen via Happybellys.nl of je kunt een mailtje sturen naar mooisvanmarlous@gmail.com. Let er even op dat haar naam met OU geschreven wordt, en niet met OE (net als mijn naam trouwens). Wil je de schilderijen in het echt zien? Dat kan op de Kids Beurs in Den Hoorn, op 7 november.

Ook dit was een kraamcadeautje van mijn moeder, een gebreid truitje met Nomi’s naam.

En even een totaalplaatje 🙂

Nomi sliep al vrij snel in een slaapzak, omdat ze telkens boven de dekens lag. Ik bestelde een tijdje geleden een vier seizoenenslaapzak van Jollein, via Geboortewinkel.nl. Deze kun je bijna het hele jaar door gebruiken en ik vind hem erg leuk. Ik koos hem vooral door de kleur, ik vind jadegroen namelijk erg mooi.

Deze muziekdoos van Baby’s Only kregen we van mijn tante, ook dit was een kraamcadeautje. Nomi heeft hem niet nodig om in slaap te vallen, maar ik zet hem vaak aan als ik Nomi aankleed of als ik haar verschoon.

In de vensterbank staan wat knuffels. Eerst stonden er meer, maar er liggen er nu een paar in de box. Nomi vindt knuffels namelijk erg leuk.

Bovenop de kledingkast staan wat boekjes, inmiddels hebben we er al best veel. Het koffertje was een kraamcadeautje en daar zitten wat spulletjes van Nomi in die ik wil bewaren, zoals haar eerste mutsje en het polsbandje dat ze in het ziekenhuis om had.

De kledingkast is wat minder netjes dan eerst, maar dat had ik eigenlijk wel verwacht. Op dit moment hangt er vooral maat 74 in haar kast, en een paar dingen in maat 80.

Dit artikel bevat items die door een webshop zijn opgestuurd.

12 gedachten over “NOMI’S KAMER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.