Lekker kruipen met de broekjes van Snelle Kruipers

Net voordat hij 9 maanden werd, begon Lenn te kruipen. Inmiddels heeft hij kruipend al heel wat meters gemaakt, en dat is natuurlijk niet zo goed voor zijn broeken. Daarom was ik erg blij toen ik las over de broekjes van Crawls, een Deens merk die broekjes maakt speciaal voor kindjes die kruipen!

Het zijn heerlijk zachte en soepele joggingbroekjes, waarin je kindje zich vrij kan bewegen. Ze zijn verkrijgbaar in maat 68, 74, 80 en 86. Op de knietjes zitten antislip-figuurtjes, die ervoor zorgen dat je kindje niet uitglijdt. Toen Lenn net kroop gleed hij wel eens uit, en dan tijgerde hij verder. Ook zorgen de antislip-figuurtjes ervoor dat de knieën niet snel slijten. Deze figuurtjes bevatten geen PVC of hormoonverstoorders, dus het geeft een dubbel veilig gevoel.

Wij gingen voor een zwart broekje omdat dat zo ongeveer overal leuk bij staat (en een beetje omdat het broekje Charlie heet, en zo noemde ik Lenn toen hij nog in mijn bui zat)  , maar er zijn nog meer hele leuke uitvoeringen. Als ik deze broekjes had gekend toen Nomi kroop, had ik de roze broekjes erg leuk gevonden voor haar!

Ik koos voor een maatje 86 zodat ik zeker wist dat het broekje Lenn niet te klein zou zijn (hij heeft namelijk nogal een bol buikje) maar die is nog een beetje aan de grote kant. Ik heb de broekpijpjes omgeslagen, en dan zit het broekje prima. En de broekjes zijn echt heel handig! Kindjes hebben wat meer grip als ze kruipen, de knietjes slijten niet zo snel, en ze zijn nog hartstikke leuk ook!

De broekjes kosten € 34,95 en ze zijn verkrijgbaar via SnelleKruipers.nl. Daarnaast verkopen ze ook hele leuke bijpassende rompers en sokjes!

Dit broekje hebben we gekregen.

3 gedachten over “Lekker kruipen met de broekjes van Snelle Kruipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.