Dit zijn de schoenentrends voor deze zomer

Ik heb al een schoenentic sinds ik een jaar of 14 was. Een groot deel van mijn geld ging toen naar schoenen en ik had er echt belachelijk veel. Het was zelfs zo erg dat ik regelmatig meerdere keren per maand nieuwe schoenen kocht. Dat is nu niet meer zo, maar ik ben nog steeds wel gek op schoenen en slippers. Met dit weer loop ik bijna continu op slippers, en die zijn op dit moment helemaal hip. Ben je benieuwd welke schoenen op dit moment nog meer trendy zijn? Lees dan snel verder.

(Teen)slippers

Zoals ik al zei; teenslippers zijn op dit moment helemaal hot en zelf draag ik ze heel graag. Ook mijn kinderen lopen momenteel alle drie heel vaak op teenslippers. Nomi draagt ze al sinds ze 2 jaar oud was, en Lenn en Elena zijn sinds deze lente helemaal fan van teenslippers. En ken je de teenslippers met hak nog? Ook die zijn weer helemaal terug!

Sleehakken

Veel van die teenslippers hebben een sleehak, want ook dat is weer helemaal terug. Ik weet nog dat ik gek was op sleehakken, want ik vond dat veel makkelijker lopen dan een gewone hakken. Ik vind het dus erg leuk dat deze trend weer terug is en ik heb bij Tamaris al hele leuke exemplaren gespot.

Ballerina’s

Ook terug van weggeweest; de ballerina’s. Niet iedereen zal hier blij mee zijn, maar je hoeft ze natuurlijk niet te kopen. Ik heb er zelf heel veel op gelopen en volgens mij heb ik zelfs nog oude ballerina’s in mijn kast staan. Ook Nomi vindt ze heel leuk, en als zij ze in de winkels ziet staan wil ze vast een paar ballerina’s hebben!

Retro sneakers

Op het gebied van sneakers zie je deze zomer vooral retro exemplaren. Denk bijvoorbeeld aan de Adidas Gazelle of de exemplaren van Reebok. Wat mij betreft is dit een erg leuke trend, en op koudere dagen zal ik zeker sneakers gaan dragen.

Platform schoenen

Niet de meest comfortabele trend, maar wel een hele leuke. De platform schoenen zijn op dit moment helemaal hip. Als ik aan platform schoenen denk, denk ik meteen aan de Spice Girls. Maar op dit moment zijn er heel veel verschillende soorten platform schoenen te koop, naast platform sneakers zijn er bijvoorbeeld ook hele leuke platform sandalen te koop, ideaal voor deze lente en zomer!

Wat vind jij van de schoenentrends van deze zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.