Een nieuwe kamer voor Nomi

Nomi's kamer 1

Aan het einde van deze maand krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis en dat betekent dat Nomi een nieuwe kamer gaat krijgen. Haar kamer in ons nieuwe huis is best groot en ik ben druk bezig met brainstormen over hoe we het gaan inrichten.

De meubeltjes die Nomi nu heeft, gaan naar het kamertje van haar broertje. Omdat Nomi ongeveer 20 maanden is als haar broertje geboren wordt, denk ik dat ik voor haar gewoon weer een ledikantje haal. Ze beweegt heel veel in haar slaap en dan lijkt me een groot bed nog niet zo’n succes. Ook wil ik de babykamer natuurlijk een aantal weken van tevoren klaar hebben, dus anders zou Nomi als ze net anderhalf is al naar een groot bed moeten. En dat zie ik nog niet zo zitten.

Verder zal ik voor haar voorlopig nog wel iets nodig hebben om haar op te verschonen en ik zit te denken om een leuke ladekast te kopen in plaats van een commode. Die kan namelijk ook gewoon blijven staan als ze geen commode meer nodig heeft. Ze heeft al vaste kasten in haar kamer, maar daarnaast wil ik nog wel een andere kast voor haar uitzoeken. Anders wordt het kamertje wel erg kaal namelijk.

Eén van haar muren gaat waarschijnlijk weer roze worden. Ze vindt roze heel mooi (en hopelijk blijft ze dat vinden) en ik vind het zelf ook leuk staan, dus dat wordt weer een beetje hetzelfde als nu.

Nomi heeft straks een heel groot raam op haar kamer, dus we moeten ook iets nieuws hebben om voor haar ramen te hangen. Ze heeft nu rolgordijnen om haar kamer te verduisteren en voor de sier hebben we ook dunne gewone gordijnen opgehangen. Misschien dat we daar weer voor kiezen, maar ik vind plissegordijnen ook erg mooi. Daar twijfel ik dus nog een beetje over, maar daar komen we vast wel uit.

En als het af is, laat ik het jullie natuurlijk zien!

7 gedachten over “Een nieuwe kamer voor Nomi

  1. marjon schreef:

    Leuk, benieuwd straks naar het eind resultaat. Slim om een kast te kopen die te gebruiken is als commode maar daarna ook voor de ‘ sier’ .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.