Een Valentijnscadeautje voor mezelf

liu jo

Het is bijna zover; 14 februari is het Valentijnsdag. Dit is de tiende Valentijnsdag sinds Bart en ik samen zijn en we hebben het welgeteld 0 keer gevierd. We vinden het beide een beetje onzin en daarom hebben we vlak voor de eerste Valentijnsdag die we samen vierden, afgesproken om geen cadeautjes voor elkaar te kopen. Als we dat wel zouden doen, zou ik het mezelf ook wel erg moeilijk maken. Bart is namelijk 5 dagen na Valentijnsdag jarig en 2 cadeautjes bedenken vind ik wel heel erg lastig… Hij weet namelijk nooit wat hij wil hebben!

Toch een cadeautje voor mezelf

valentijnscadeautje

Maar toen mocht ik een cadeautje uitzoeken voor mezelf. Ik ben gek op tassen en dit exemplaar van het merk Liu Jo vond ik meteen prachtig. Het is de Appia Chili Pepper handtas en door de kleur viel hij me meteen op. Een keer iets anders dan mijn zwarte tassen en deze kleur past natuurlijk ook nog eens perfect bij Valentijnsdag.

tas

Het is geen grote tas, maar een perfect formaat voor mijn eigen spulletjes. Hij is gemaakt van kunstleer en de tas is lekker licht. Aan de binnenkant zitten 2 kleinere vakken, ideaal voor je telefoon en je sleutels.

Luiertas versus handtas

Als je met een baby ergens naartoe gaat, moet je natuurlijk vrij veel meenemen. Luiers, billendoekjes, hydrofiele luiers, extra kleertjes, et cetera. En als ik eerlijk ben, word ik niet zo heel gelukkig van die grote en zware luiertas. Dus als het niet nodig is, laat ik hem lekker thuis. Daarom wilde ik graag een kleinere tas, die ik kan pakken als we de luiertas niet nodig hebben. Als ik even met de kinderwagen naar de supermarkt loop, of als ik zonder kinderen ergens naartoe ga. En daar is deze tas perfect voor!

‘Mag ik ook zo’n tas als ik later groot ben?’

Ook Nomi vindt de tas prachtig en ze vroeg al of ze ook zo’n tas mag als ze later groot ben. ‘Want als ik niet meer op school zit, hoef ik toch geen rugzak meer?’ Volgens mij heeft ze nog niet helemaal door hoe lang dat nog duurt. Maar ik vond het wel heel schattig!

Lekker praktisch

lange band tas

Naast dat het natuurlijk een ontzettend mooie tas is, is hij ook heel praktisch. Hij is lekker licht, heeft precies genoeg ruimte en je kunt hem op verschillende manieren dragen. Als handtas, maar met de band die erbij zit, kun je hem ook aan je schouder hangen. Ik ben dus heel erg blij met deze tas!

5 gedachten over “Een Valentijnscadeautje voor mezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.