Eerste hulp bij vrouwelijke Oooeps momentjes

oooeps

Advertorial – Je kent het misschien wel. Net voordat je een belangrijke afspraak hebt, blijkt er een ladder in je panty te zitten. Of je ziet er niet uit doordat je mascara is uitgelopen na een fietstocht door de regen. Een afgebroken nagel vlak voor de eerste date of een paar druppeltjes verliezen doordat je in de lach schiet of moet niezen. Dit zijn zomaar wat vrouwelijke ‘Oooeps’ momentjes die je misschien wel kent, maar waar je ook gewoon op voorbereid kunt zijn. Want tja, het leven zit vol verrassingen.

Maar liefst een op de drie vrouwen maakt dit mee: onverwachte momenten waarbij je plots een paar druppeltjes verliest. SCA introduceert daarom: lights by TENA, de bondgenoot bij Oooeps momentjes. Met de introductie van drie ultra dunne inlegkruisjes en twee verbandjes brengt SCA producten op de markt die speciaal ontwikkeld zijn om te beschermen tegen deze momenten. Dus ook als je zo nu en dan wat druppeltjes verliest, kun je naar hartenlust lachen!

Ook voor andere Oooeps momentjes zijn er handige oplossingen. Deze negen must haves zijn hartstikke handig om altijd in je tas te hebben:

1.    Doorzichtige nagellak om te zorgen dat die ladder in je panty niet nog meer zal onthullen;
2.    Reinigingsdoekjes om modder- en etensvlekken van je kleding en schoenen te verwijderen;
3.    Mini-deo, om klotsende oksels tegen te gaan na die race tegen de klok;
4.    Make-up reinigingsdoekjes, aangezien de Panda-look niet de make-uptrend van 2016 is;
5.    Een zakspiegeltje om te checken of je haar goed zit en of er geen etensresten tussen je tanden zit;
6.    Een vijl om je afgebroken nagel weer in model te krijgen;
7.    Droogshampoo om te voorkomen dat Elvis jaloers wordt op jouw vette kuif;
8.    Tissues, zodat je na het niezen niet eindigt als een 6-jarige kleuter met een snottebel;
9.    Lights by TENA, omdat je nu eenmaal wel eens een paar druppeltje verliest.

Waarschijnlijk is elke vrouw open over de eerste acht Oooeps momentjes die hierboven staan beschreven. Ach, het is gênant, zo’n ladder in je panty of uitgelopen mascara, maar het overkomt iedereen. En laat dat nu net zijn waar het misgaat bij het laatste puntje, het onverwacht verliezen van wat druppeltjes. Miljoenen vrouwen denken namelijk dat zij de enige zijn die hier last van hebben, waardoor er een taboe ontstaat om er open over te praten. Ook zorgt het taboe voor verwarring over dit onderwerp. Daarom wat feiten en fabels op een rij.

  • Feit – Zo’n Oooeps momentje is niks geks

Vrijwel alle vrouwen hebben op een moment in hun leven te maken met Oooeps momentjes, bijvoorbeeld tijdens en/of na de zwangerschap, bij het sporten, voor en/of na de menstruatie of tijdens de overgang. Of gewoon als je lacht, niest, hoest of springt. Mocht je hier last van hebben, dan is het goed om te weten dat miljoenen andere vrouwen dit ook hebben.

  • Fabel – Een gewoon inlegkruisje of maandverbandje werkt hetzelfde

Aangezien veel vrouwen gewend zijn aan het gebruik van reguliere inlegkruisjes of maandverband, is het niet gek dat zij deze ook gebruiken bij het verliezen van wat druppeltjes. Helaas beschermen deze je hierbij niet volledig. Urine is namelijk meer als water, het is lichter en vloeibaarder en om een schoon en fris gevoel te houden, moet het snel geabsorbeerd worden. Reguliere inlegkruisjes en maandverband doen dit niet.

  • Fabel – Eenmaal een Oooeps momentje, altijd een Oooeps momentje

Bij veel vrouwen zijn de Oooeps momentjes maar tijdelijk, bijvoorbeeld na de zwangerschap. Ook kun je het verliezen van druppeltjes voorkomen en verbeteren, namelijk door het trainen van de bekkenbodemspieren. Je spieren worden versterkt, waardoor het verlies van enkele druppeltjes urine kan worden voorkomen. Dus trainen, die bekkenbodem!

  • Fabel – Oooeps momentjes hebben gevolgen voor mijn seksleven

Verlies van controle over de blaas komt tijdens seks niet vaak voor. Sterker nog: als je die o zo belangrijke bekkenbodemspieren goed hebt getraind, worden deze sterker en kan dit je seksleven alleen maar ten goede komen. Dus nogmaals dames, trainen, trainen, trainen!
Oooeps momentjes, C’est la Vie

Het lights by TENA assortiment omvat drie ultradunne inlegkruisjes en twee verbandjes, allen speciaal ontworpen voor de Oooeps momentjes. De producten zijn net zo discreet als reguliere inlegkruisjes of verbandjes en dankzij de FeelFresh™ Technology wordt vocht snel opgenomen en eventuele geurtjes geneutraliseerd. ‘C’est la vie‘ dus, die Oooeps momentjes. Geen reden om je leven erdoor te laten beheersen. Blijven lachen, want dat is goed voor je, lekker sporten en extra niezen want dat zorgt voor mooi weer.

Een gedachte over “Eerste hulp bij vrouwelijke Oooeps momentjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.